Рубрики: Новини

“На стресах”: співачка Даша Астаф’єва виклала фото з округлим животиком і розповіла про вагітність

Відома українська співачка Даша Астаф'єва виклала фотографію з округим животиком і розповіла всю правду про свою вагітність. Прихильників давно цікавило це питання.

Відома українська співачка Даша Астаф’єва активно веде соціальні мережі та не проти показати прихильникам подробиці зі свого особистого життя. Зірка активно розповідає про подарунки від свого коханого, чим вона займається у вільний від зйомок та благодійності час і багато чого іншого.

Днями, зірка опублікувала фотографію зі свого відпочинку і прихильники почали задавати питання про її вагітгість. На фото можна побачити, що в Даши округлився животик, тому присутні всі ознаки того, що дівчина чекає на малюка.

Один з прихильників вирішив запитати, чи справді зірка в цікавому положенні: “Ти вагітна?)”, на що дівчина відповіла чесно та без зайвого сорому:

“Нє! Просто +5 кілограмів на стресах… Став +, якщо теж!”, – написала співачка.

Співачка Даша Астаф’єва прокоментувала чутки про вагітність

На фотографії зірка відпочиває під час риболовлі. Складається враження, що Даша й справді вагітна через об’ємну курточку та одяг під нею, але в прихильників та хейтерів немає причини перейматися за стан Даші. Якщо співачка буде в цікавому положенні – обов’язково про це розповість своїм прихильникам.

Раніше, зірка опублікувала інформацію про те, який подарунок зробив їй її коханий чоловік. Коханий заінтригував зірку, щоб вона вийшла з дому і подивилася, який подарунок їй підготував чоловік, але коли Даша вийшла на вулицю, дівчина буде дуже сильно здивована. Замість букету квітів чи чогось такого її чекав 40-кілограмовий товстолобик. Прихильники підтримали ідею чоловіка, але зауважили, що чистити і готувати таку велику рибину він точно має сам, як справжній чоловік.

Поділитися