Рубрики: Новини

Ніна Матвієнко показала обличчя без макіяжу та розповіла секрет молодості: користується курячим яйцем

Популярна співачка Ніна Матвієнко, виявляється, ще й є берегинею давніх українських традицій. Дізнайтеся, що робить для своєї молодості зірка, яка не ходить по елітних косметологіях.

Наші жінки молодість бережуть по-різному: хтось не виходить з кабінету косметолога, хтось робить підтяжки у хірургів, а хтось знає давні рецепти краси не комплексує з приводу віку.

Ніні Митрофанівні Матвієнко вже 75 років, але вона може похизуватися відмінним виглядом. Моложава та енергійна, вона дасть фору своїм ровесницям, а головне, співачка взагалі не соромиться показати обличчя без макіяжу та гриму.

Артистка не активно веде соціальні мережі, а її світлини частіше за все з’являються в акаунті саме дочки знаменитості. На Новорічні свята Тоня показала маму без косметики та викликала загальне захоплення прихильників. У коментарях фанати написали:

  • “Ніні Митрофанівні дай Бог здоров’я”
  • “Молодці”
  • “Ніна Митрофанівна виглядає шикарно”

Сама ж Матвієнко-старша не раз вже розповідала, що для своєї молодості саме під час Великодня проходить цікавий обряд, а саме викачує обличчя крашанкою. Це велика народна традиція, якій багато років. Треба взяти після служби свячене яєчко та катати по обличчю ним так, наче вмиваєтеся.

Крім цього, забирається вся негативна енергетика та утворюються позитивні емоції від процесу. Найкраще робити це гуртом з родичами або друзями.

Ніна Матвієнко показала обличчя без макіяжу

Цікаво, що Ніна Митрофанівна не приховує, що над своїми зморшками не працює у косметологів. Вона сприймає себе такою, як вона є. До речі, Тоня, її дочка, також за натуральність. Дружина Арсена Мірзояна не стоїть у чергах до пластичних хірургів, а вільний час приділяє роботі або дітям.

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко лише нещодавно повернулася з-за кордону, куди поїхала в евакуацію з обома дочками.

Поділитися