Рубрики: Новини

Настя Каменських публічно заявила, що з Потапом не розлучається та натякнула, що круглий живіт – до поповнення

Популярна співачка Настя Каменських вперше публічно, перед своїми прихильниками наважилася прокоментувати історію про свої стосунки з Потапом та натякнула на головне.

Зірка Насті Каменських не згасає вже багато років. Співачка активно займається творчістю, а з початку війни своєю діяльністю привертає увагу до лиха в Україні, яке наробила росія.

Втім, не лише громадська активність чи виступи на сцені цікавлять фанатів знаменитості. Прихильники хочуть знати все про її особисте життя. Минулого року мережею стали активно ширитися чутки про те, що начебто Потап розводиться зі своєю молодою дружиною.

Настя Каменських розповіла про розлучення

Зіркове подружжя і дійсно на певний час зникло з медіапростору, перестало разом відвідувати світські заходи, а сама поп-діва давала неоднозначні коментарі про свої стосунки. Співачка наголошувала на тому, що кожен в їхньому союзі є людиною з власним особистим простором та свободою вибору. Саме тому і почали ширитися чутки про те, що артистка ймовірно може покинути свого обранця.

Проте, нещодавно прямо під час виступу Настя заявила, що у неї з милим все насправді добре і зі своїм чоловіком вона не розлучається.

Крім цього виконавиця зазначила, що у тому, що Потап не відвідує з нею концерти та інші заходи нічого не означає. Каменських прямо заявила, що вона своєму коханому — не близнюк, аби завжди без пауз бути поруч.

Настя Каменських розповіла про розлучення

Підмітили слухачі також, що Анастасія останнім часом підозріло округлилася. Сама поп-діва з посмішкою не стала цього заперечувати. Вона підмітила, що у новій вазі стала ще більш “смачнішою” та кокетливо засміялася. Цікаво, що наряд для свого виходу на сцену вона обрала такий, де декор приховує саме живіт. У коментарях, звісно, вже встигли запідозрити вагітність у зірки.

Нагадаємо, що Потап з Каменських одружилися у 2019-му році.

 

Поділитися