Ксенія Мішина розповіла, як у 18 років могла стати дружиною відомого 50-річного актора: “Дала свій телефон”

Українська акторка Ксенія Мішина розповіла, як на початку її кар'єри до неї залицявся 50-річний російський актор та пропонував разом відпочити.

Ксенія Мішина – українська акторка, найголовніша “Холостячка” країни та відмінна мама 11-річного сина Платона. Дівчина почала свій зірковий шлях у 18 років, але на початку її кар’єри до неї залицявся один з російських акторів у віці. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, хто це був та що чоловік пропонував молодій Ксенії Мішиній.

Актором, який пропонував Ксенії зустрічі та стосунки, виявився Сергій Гармаш. Дівчина розповідає, що вони з Сергієм познайомилися саме в Севастополі, куди актор приїхав на зйомки фільму “Обитаемый остров”. На знімальний майданчик запросили також і Ксенію Мішину, тому актор не міг пройти повз неї та вирішив позалицятися до молодої акторки після зйомок.

Ксенія Мішина розповіла, як могла стати дружиною відомого 50-річного актора
Ксенія Мішина розповіла, як могла стати дружиною відомого 50-річного актора

Як пригадує Ксенія, Сергій підійшов до неї та почав розпитувати про неї. Хто вона така, як її звати, звідки Ксенія родом, як у неї справи та багато іншого.

“Каже мені: “Давайте, може, обміняємось телефонами?”, а мені що. Мені 18 років, я погодилась, для мене це було шоком. Я дала свій номер і він телефонував до мене десь півроку. Тоді, якщо не помиляюсь, він був неодруженим та шукав собі молоду дружину. За деякий час вона в нього з’явилася і народила йому дитину”, – пригадує Ксенія.

Крім звичайних дзвінків, Сергій пропонував Ксенії сходити на побачення, або провести разом час на віллі. Актор намагався використати її наївність та молодий вік і пропонував побудувати їй акторську кар’єру, якщо вона погодиться вийти з ним на побачення. Ксенія активно відмовляла чоловікові в таких “цікавих” пропозиціях.

Ксенія Мішина розповіла про залицяння відомого актора
Ксенія Мішина розповіла про залицяння відомого актора

“Він мене кликав на побачення, але я морозилася і морозилася. Дзвонив до мене і одного разу запропонував приїхати до нього в Москву. Я намагалася якось з’їхати з цього, а він почав в мене питати, чи не хочу я стати класною акторкою, бо він би міг зробити з мене саме ту, якою я хочу стати”, – додає акторка.

Ксенія вирішила відмовитись від його пропозицій і не стала йти на зустріч цим провокаціям. Зірка зробила правильно і змогла досягнути всього сама.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини