Рубрики: Новини

“Не буде майбутнього”: Анатолій Анатоліч публічно висміяв стосунки Наді Дорофєєвої та Міші Кацуріна

Стосунки Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна багато кому досі не дають спокою. До обговорень доєднався Анатолій Анатоліч, який вирішив привселюдно покепкувати з пари.

Українська співачка Надя Дорофєєва та ресторатор Міша Кацурін оголосили про свої стоосунки одразу після розлучення зі своїми партнерами. Новина про стосунки відомої пари приголомшила всю Мережу, адже до стосунків Надя та Міша прекрасно дружили, поки перебували у стосунках з іншими партнерами. Надя покинула Володимира Дантеса, а Кацурін – Дашу Кацуріну, з якою в них двоє дітей.

Прихильники Дантеса та Кацуріної досі не можуть заспокоїтися. Користувачі в Мережі вже рік звинувачують Надю у руйнуванні “щасливого” шлюбу, а Мішу відверто називають бабієм та зрадником. Обурені жінки під кожним фото закоханої пари пишуть не дуже приємні речі, але пара на це не звертає увагу, а навпаки – не проти покепкувати з хейтерів.

Анатолій Анатоліч покепкував з Дорофєєвої та Кацуріного

Однак, не лише прихильникам не подобається цей союз. До висміювання пари доєднався Анатолій Анатоліч. Це сталося на прем’єрі нового шоу Володимира Остапчука “Мекнув – питайте” під час розброру одного із запитань від прихильників. Справа в тому, що темою для розмови була різниця у віці між чоловіками та жінками і як це впливає на стосунки одне з одним. Володимир зачитував питання, яке давно турбує одну з його прихильниць:

“Мені 31, йому 42, в обох родини. Що робити з почуттями, коли, очевидно, що не буде майбутнього?”, – запитує дівчина.

Анатолій Анатоліч покепкував з Дорофєєвої та Кацуріного

Володимир декілька разів перечитав питання, щоб Анатолій Анатоліч та запрошений Євген Клопотенко змогли добре почути суть звернення і Анатоліч знайшов момент щоб поглузувати з відомої пари.

“Почекай, це ВОНА писала? Це що, Дорофєєва написала? Старе повідомлення, знаєш, рік тому писала, лише зараз побачив”, – пожартував чоловік.

Поділитися