“Давайте відмовлятися від гопака”: Анатолій Анатоліч розкритикував нову пісню “Гопак” про гарну українку

Нещодавно Мережею розлетілася новина про чергову шароварну пісню від української співачки, яка називається "Гопак". Анатолій Анатоліч закликав відмовлятися від такої музики.

В Мережі завірусилася пісня української співачки, що стала переможницею одного з сезонів “Караоке на Майдані” Юлії Лущинської. Пісня має зрозумілу для кожного назву “Гопак”. Користувачі в Мережі розкритикували дану композицію через вживання слів на українську тематику: “українка я”, “танцюю гопака”, “вишиванку одягла” та інше. Багато зірок українського шоу-бізнесу розкритикували цю пісню. Одним з критиків став Анатолій Анатоліч.

Чоловік опублікував в себе мем, який створили в Мережі, де співачка співає перед Дмитром Гордоном на вулиці свою пісню. Користувачі зробили імпровізований діалог, наче, мама просить заспівати перед родичами, ти відмовляєшся, але вона дає тобі 200 гривень і ти починаєш співати. Саме так виглядають співи молодої співачки перед відомим журналістом.

Анатолій Анатоліч закликав відмовитися від шароварщини
Анатолій Анатоліч закликав відмовитися від шароварщини

 

Анатоній Анатоліч зізнався, що він не проти будь-якої творчості, але якщо вона вже починає нагадувати шароварщину, то від такого потрібно відмовлятися.

“Я за будь-які прояви творчості, слухати це, чи ні – суто вибір аудиторії”, – додає чоловік.

Анатолій Анатоліч розкритикував пісню української співачки
Анатолій Анатоліч розкритикував пісню української співачки

Анатоліч додав, що бути патріотом в будь-який час – це дуже класно, але він закликав артистів та прихильників такої “творчості” якомога швидше відмовитися від такої музики. Прихильники погодилися з артистом і заявили, що їм не дуже подобається така музика, бо слова в таких піснях нагадують фальшивий патріотизм. Набагато краще робити щось для своєї країни, ніж записувати липові пісеньки з текстом про українку, гопак та національне вбрання. Такої думки дотримується більшість користувачів Мережі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини