Ось чому Євген Клопотенко досі не одружений: замість стосунків з жінкою обрав квашену капусту

Прихильники Євгена Клопотенка знають, що чоловік не одружений та не планує заводити серйозні стосунки. Як виявилося, чоловік фанатіє не від жінок, а від квашеної капусти.

Видатний український кулінар та переможець проєкту “МастерШеф” вже тривалий час перебуває без стосунків. Відомо, що чоловік неодноразово говорив про те, що він вважає себе полігамним чоловіком і не хоче будувати стосунки з однією жінкою на все життя. Однак, редакція сайту Добрі новини натрапила на дещо цікаве. Як виявилося, чоловіка в житті одна річ цікавить дещо сильніше, ніж стосунки з жінками.

Сьогодні, 13 квітня, на YouTube каналі Володимира Остапчука вийшло нове шоу “Мекнув – питайте”, де чоловік разом із запрошеними гостями обговорює подробиці зі свого особистого житя. Цього разу запрошеними гостями стали Євген Клопотенко та Анатолій Анатоліч, а темою для обговорення вони обрали велику різницю у віці між чоловіками та жінками.

Євген Клопотенко розповів про свою пристрасть до квашеної капусти
Євген Клопотенко розповів про свою пристрасть до квашеної капусти

Володимир почав ставити запитання, які йому написали його прихильники для зіркових гостей. Одним з питань для Євгена Клопотенка було: “Що обираєш: жінку за 30, чи квашену капусту?”. Чоловік відповів неочікувано, але дуже швидко.

“Ну, звичайно, квашену капусту”, – здивовано відповідає Клопотенко.

Кулінар частенько говорив про те, що кожній своїй партнерці він одразу говорить про свою непостійну натуру. Чоловіка не цікавлять постійні стосунки з однією дівчиною, тому він попереджує, що крім однієї дівчини в нього може бути ще одна і якщо її це влаштовує – тоді все добре, але якщо вона претендує на серйозні стосунки з Євгеном, то в такому разі їхні шляхи не сходяться.

Євген Клопотенко зізнався, що фанатіє від квашеної капусти
Євген Клопотенко зізнався, що фанатіє від квашеної капусти

В більшості випадків дівчата реагують спокійно. Хтось відмовляється, а комусь підходить саме такий тип стосунків, тому Клопотенко залюбки цим користується і на власному прикладі показує, що такі стосунки мають право на існування.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини