Рубрики: Новини

Ось чому Євген Клопотенко досі не одружений: замість стосунків з жінкою обрав квашену капусту

Прихильники Євгена Клопотенка знають, що чоловік не одружений та не планує заводити серйозні стосунки. Як виявилося, чоловік фанатіє не від жінок, а від квашеної капусти.

Видатний український кулінар та переможець проєкту “МастерШеф” вже тривалий час перебуває без стосунків. Відомо, що чоловік неодноразово говорив про те, що він вважає себе полігамним чоловіком і не хоче будувати стосунки з однією жінкою на все життя. Однак, редакція сайту Добрі новини натрапила на дещо цікаве. Як виявилося, чоловіка в житті одна річ цікавить дещо сильніше, ніж стосунки з жінками.

Сьогодні, 13 квітня, на YouTube каналі Володимира Остапчука вийшло нове шоу “Мекнув – питайте”, де чоловік разом із запрошеними гостями обговорює подробиці зі свого особистого житя. Цього разу запрошеними гостями стали Євген Клопотенко та Анатолій Анатоліч, а темою для обговорення вони обрали велику різницю у віці між чоловіками та жінками.

Євген Клопотенко розповів про свою пристрасть до квашеної капусти

Володимир почав ставити запитання, які йому написали його прихильники для зіркових гостей. Одним з питань для Євгена Клопотенка було: “Що обираєш: жінку за 30, чи квашену капусту?”. Чоловік відповів неочікувано, але дуже швидко.

“Ну, звичайно, квашену капусту”, – здивовано відповідає Клопотенко.

Кулінар частенько говорив про те, що кожній своїй партнерці він одразу говорить про свою непостійну натуру. Чоловіка не цікавлять постійні стосунки з однією дівчиною, тому він попереджує, що крім однієї дівчини в нього може бути ще одна і якщо її це влаштовує – тоді все добре, але якщо вона претендує на серйозні стосунки з Євгеном, то в такому разі їхні шляхи не сходяться.

Євген Клопотенко зізнався, що фанатіє від квашеної капусти

В більшості випадків дівчата реагують спокійно. Хтось відмовляється, а комусь підходить саме такий тип стосунків, тому Клопотенко залюбки цим користується і на власному прикладі показує, що такі стосунки мають право на існування.

Поділитися