Оля Цибульська відповіла, куди після 24 лютого зник її кум DZIDZIO: “Стільки чоловіків-триндичів у шоубізнесі”

Відома українська співачка Оля Цибульська зізналась, де наразі перебуває та чим займається її зірковий кум Михайло Хома. Знаменитість "підколола" чоловіків, які вихваляються своєю діяльністю

До початку повномасштабної війни відомий український музикант Михайло Хома, який більше відомий під псевдонімом DZIDZIO, активно виступав із концертами, комунікував зі своїми шанувальниками та займався професійною діяльністю. На відміну від своїх зіркових колег, знаменитість після 24 лютого волів залишатись у тіні – не акцентувати на тому, що він робить для рідної країни у важкий період.

Втім, чимало українців буквально загубили свого кумира. У шанувальників Михайла Хоми виникло питання, куди ж зник їхній улюблений артист і чому під час повномасштабної війни так рідко “світиться” в медіапросторі. Кума DZIDZIO Оля Цибульська відповіла на питання, яке турбує багатьох. У коментарі для “ЖВЛ” артистка зазначила, що з ним все добре, а в українському шоубізнесі вистачає зірок, які аж занадто багато уваги до себе привертають.

Оля Цибульська прокоментувала зникнення свого кума DZIDZIO
Оля Цибульська прокоментувала зникнення свого кума DZIDZIO

Знаменитість зізналась, що нещодавно мала телефонну розмову зі своїм другом і кумом. Оля Цибульська наголосила, що він нікуди не зникав і продовжує займатись своєю професійною діяльністю – виступати з благодійними концертами. Разом з тим, зазначила артистка, не всі представники шоубізнесу мають хизуватись своїми досягненнями. Оля Цибульська запевнила, що її кум ніде не ховається й продовжує робити свою справу.

“Дзвонив мені минулого тижня, питав, як я маю, що в мене доброго, що нового. Гастролює, збирає кошти, допомагає Україні й дуже чекає перемоги, так само як і я. Стільки чоловіків-триндичів у шоубізнесі, мають бути ті, які мовчки роблять свою справу і все”, – прокоментувала Оля Цибульська.

Оля Цибульська розповіла, де зараз DZIDZIO і чим займається
Оля Цибульська розповіла, де зараз DZIDZIO і чим займається

Нагадаємо, що відома українська співачка Оля Цибульська та її колега DZIDZIO 2018 року стали кумами. Зірковий дует став хрещеними батьками для сина, якого народила головна натхненниця гурту Михайла Хоми Надія.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини