Блогер Олег Машуковський скинув 12 кілограмів за пів року: Цибульська задивилась на молодого та красивого

Відомий блогер поділився своєю історією успіху на своїй Instagram-сторінці, де розкрив таємницю свого кардинального перетворення. Як це йому вдалося?

Відомий український блогер Олег Машуковський нещодавно вражає своїх шанувальників кардинальним результатом свого схуднення, а тепер вирішив розкрити таємницю, як йому це вдалося.

На своїй сторінці в Instagram зірка поділився, що більше півроку тому вирішив серйозно зайнятися своїм тілом з однією метою – позбавитися зайвих кілограмів.

Як змінився Олег Машуковський після схуднення на 12 кілограм
Як змінився Олег Машуковський після схуднення на 12 кілограм

У чому ж дійсно секрет парубка та як скинути вагу так само у домашніх умовах?

Блогер почав контролювати своє харчування, припинив переїдати на ніч. Також Олег Машуковський звернув увагу на важливість водний баланс та поліпшив своє здоров’я. І за півроку його старання вилилися на вражаючі результати – вага зменшилася з 76-77 кілограмів до 62-63.

Олег також порівняв свої фотографії, де він позує у чорних штанях. Раніше вони були йому достатньо замаленькими, а тепер, очевидно, стали занадто великими.

Такі кардинальні зміни не тільки здивували прихильників, а й надихнули їх на початок догляду за собою і докладання власних зусилль у досягненні фізичної форми та здоров’я. Реакція аудиторії свідчить про те, що подібні успіхи в особистому розвитку викликають великий інтерес та заохочення в суспільстві.

“Тут навіть чимось на Джоні Депа схожий і щось ще від Скіта Уілріха в молодості є”

“Дуже личить такий стиль”

“Що за мачо?)))”

Нещодавно також співачка Анастасія Приходько розповіла про свої враження від повномасштабної війни та поділилася з шанувальниками своїми зусиллями щодо позбавлення зайвих кілограмів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини