Владу Ямі треба брати приклад: стало відомо, чим займається суддя проєкту “Танцюють всі” Франциско Гомес

Франциско Гомес – відомий хореограф, який став справжньою зіркою завдяки суддівсту на проєкті Танцюють всі. Про чоловіка тривалий час нічого не було чути, але ми зʼясували, чим він займається зараз.

Британський хореограф Франциско Гомес став справжньою українською зіркою під час участі у проєктах “Танцюють всі” і “Танці з зірками”. З початком повномасштабного вторгнення чоловік покинув Україну і переїхав за кордон, але свою позицію стосовно вторгнення висловив ще в далекому 2014 році.

Франциско був вкрай стурбований всім, що відбувається та території Донецької та Луганської областей. Британець неодноразово говорив про те, що любить Україну і відчуває себе справжнім українцем, не дивлячись на своє британське походження. Гомес заявив, що вважає Крим та східні окуповані регіони частиною лише України, але аж ніяк не російської федерації.

Де зараз зірка шоу Танцюють всі Франциско Гомес?
Де зараз зірка шоу Танцюють всі Франциско Гомес?

В 2022 році з початком повномасштабного вторгнення Франциско закликав українців не звинувачувати кожного росіянина у війні через те, що велика кількість росіян по-справжньому підтримують Україну і залишаються на боці справедливості, хоч не можуть про це сказати на широкий загал через страх бути покараними.

“Мій другий дім – це Україна. Я навіть не можу уявити, через що ви та ваші родини проходите, але не робіть це проблемою цілої росії. Я знаю багато росіян ,які підтримують Україну, тому не дозволяйте калічити один одного сліпою ненавистю”, – писав чоловік.

Франциско Гомес про повномасштабне вторгнення в Україну
Франциско Гомес про повномасштабне вторгнення в Україну

Зараз Франциско знаходиться у Великій Британії і активно працює зі своїми хореографічними програмами, веде власний канал, де розбирає поведінку та скандали голлівудських зірок. Також чоловік багато подорожує і публікує цікаві світлини зі свого відпочинку на Гаваях та з інших куточків нашої Землі, про що свідчать його соціальні мережі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини