Козловський виправдав Влада Яму за скандальну вечірку в США: “Це його совість – відповідати за свою сім’ю”

Останнім часом Влад Яма постійно втрапляє у скандали. Річ у тім, що публіка незадоволена виїздом артиста за кордон під час повномасштабної війни. Ще більше українців бентежить вечірки хореографа у США

Відомий український хореограф і шоумен Влад Яма покинув територію рідної країни у той самий день, коли на її теренах почалась повномасштабна війна. Разом зі своєю родиною знаменитість оселився у США. Син знаменитості почав відвідувати місцеву школу, а Влад Яма з дружиною продовжили займатись професійною діяльністю. Втім, зірка українського танцполу не лише працював хореографом, а й підробляв діджеєм.

Один із багатьох скандалів, пов’язаних із Владом Ямою, виник на тлі організованої шоуменом благодійної вечірки. Шанувальники обурились тим, що під час повномасштабної війни в рідній країні знаменитість не просто втік, а й не соромиться показувати на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм свої веселощі.

Влад Яма опублікував фотографії зі згаданої вище вечірки в США
Влад Яма опублікував фотографії зі згаданої вище вечірки в США

Нещодавно друг і колега відомого українського хореографа Віталій Козловський висловився про артиста. Знаменитість належить до тих небагатьох артистів, які насправді зла на танцівника не тримають і вважають, що він нічого поганого не зробив.

Співак зазначив, що він не намагається “вибілити” ім’я свого товариша, втім розуміє, чому той міг так вчинити – виїхати з України. У нещодавньому коментарі для “ЖВЛ” Віталій Козловський детальніше пояснив свою позицію та зізнався, як насправді ставиться до свого колеги.

Віталій Козловський висловився про свого колегу й товариша Влада Яму
Віталій Козловський висловився про свого колегу й товариша Влада Яму

Артист зізнався, що у кожного можуть бути свої причини для виїзду, а у Влада Ями їх ще більше, ніж у самотніх українців – він із дружиною виховує сина. Хоча, зазначив Козловський, він би ніколи не зміг у такий час жити за кордоном, критикувати тих чоловіків, які виїхали за межі рідної країни, наразі точно не слід.

“Я його не підтримую і не відбілюю. Це його совість – бути в іншій країні, це його совість – відповідати за свою сім’ю. Я не знаю, що таке сьогодні бути батьком, відповідальним батьком. Я б не зміг в іншій країні, все, на цьому крапка. Не на часі сьогодні закидувати камінням своїх же людей”, – зауважив Віталій Козловський.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини