Рубрики: Новини

Що Тоня Матвієнко робила на кордоні з Білоруссю: 42-річну співачку помітили там не вперше

Популярна співачка Тоня Матвієнко, після повернення в Україну, отримала чимало пригод. Дізнайтеся, чому зірка їздила на кордон з Білоруссю, країною, яка показала своє справжнє обличчя.

Тоня Матвієнко. Героїня цього матеріалу нещодавно засвітилася в одній із неординарних точок країни. Зірку запримітили на кордоні з Білоруссю і туди вона їздила не просто так. Виявляється, там у неї було свято: так склалося, що 12 квітня, зустрічати своє 42-річчя їй довелося зустріти саме там.

Туди артистка приїхала, аби виступити для наших захисників, які зараз на відновленні на заході України. Вражень було чимало у всіх: хлопці зраділи приїзду знаменитості, а їй подарували піксельну форму ЗСУ на знак вдячності. Дружина Арсена Мірзояна показала в Інстаграмі, як це було та поділилася пам’ятними світлинами та відео з події.

До речі, виїздила на такі концерти для наших боронителів Тоня і раніше. Щоправда, у 2022-му році співачці довелося чимало часу провести за кордоном, куди вона виїхала заради евакуації.

Жила Тоня у Британії, але у захваті від свого життя у ЄС — не була, адже не було почуття визначеності у майбутньому. Крім того, у дочки Ніни Митрофанівни виникли нюанси з роботою. Якщо в Україні вона змогла вибудувати собі кар’єру, у чужих землях про її талант поки не чули, а тому й мови про якісь значні заробітки з виступів, і не може бути.

Що Тоня Матвієнко робила на кордоні з Білоруссю

Цього року Матвієнко твердо вирішила, що більше не хоче жити на соціальні виплати та сидіти у чужому будинку. Саме тому і повернулася до родини.

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян лишився в Україні. Була інформація про те, що співак пішов служити у ТрО, а згодом він взагалі пішов у волонтери. Майстрував автомобілі для захисників, але нині приділяє увагу також і своїй творчості.

Поділитися