Рубрики: Новини

Володимир Завадюк з “Голосу країни” зізнався, що зустрічається з чоловіком: “Мені не легко було зважитись”

Відомий український продюсер, який працював над телепроєктами "Голос країни" та "Танці з зірками" зізнався у нетрадиційній орієнтації. Знаменитість розповів, що зустрічається з чоловіком

Володимир Завадюк давно прославився в українському шоубізнесі як талановитий продюсер, який працював над чималою кількістю успішних проєктів на телебаченні. Серед шоу, які продюсував Володимир Завадюк, “Голос країни”, “Танці з зірками” та інші. Нещодавно знаменитість вирішив здійснити камінг-аут і зізнатись у своїй нетрадиційній орієнтації. Продюсер вирішив не приховувати від шанувальників таку важливу частину свого життя.

В одному з давніших інтерв’ю знаменитість розповідав, що живе в урядовому кварталі. Втім, з початком повномасштабної війни життя Володимира Завадюка, як і життя багатьох українців, повністю змінилось. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм чоловік зізнався, що переїхав зі своєї улюбленої квартири, яка тепер знаходиться за блок-постами.

Володимир Завадюк здійснив камінг-аут і розповів про стосунки з чоловіком

У новому дописі креативний продюсер зізнався, що йому насправді було дуже нелегко наважитись на те, щоб розповісти назагал про свою орієнтацію. Втім, продовжив знаменитість, він таки вирішив це зробити, аби показати, що завжди й усюди потрібно бути собою і не соромитись цього. Чоловік зазначив, що йому було неабияк нелегко розповісти про свої стосунки з бойфрендом, втім він таки наважився бути абсолютно відвертим зі своїми підписниками.

Крім того, продовжив своє зізнання продюсер, після початку повномасштабної війни він нарешті почав робити те, що раніше відкладав “на потім”. Так, наприклад, Володимир Завадюк тепер вивчає англійську мову, тренується та займається плаванням, став власником чудового песика, замислився над тим, щоб відкрити кав’ярню, але найголовніше – перестав боятись і соромитись бути собою.

Володимир Завадюк розповів про внутрішні зміни після початку повномасштабної війни

У підсумку свого сміливого звернення до шанувальників знаменитість пояснив, чому вирішив розповісти про орієнтацію та внутрішні зміни після початку війни. Володимир Завадюк заохотив підписників, які давно хотіли взяти участь у “Голосі країни”, але не могли наважитись, прийти на кастинг. На своєму прикладі чоловік довів, що бути сміливим – це чудово.

Поділитися