Рубрики: Новини

Олександр Еллерт вперше відрегував на заяви Ксенії Мішиної про токсичність з його боку: “В неї усі арбузери”

Колишній бойфренд Ксенії Мішиної та відомий український гуморист, ведучий і сценарист вперше прокоментував звинувачення ексдівчини в неналежному ставленні до неї

Олександр Еллерт свого часу став учасником і переможцем популярного в Україні реаліті-шоу про кохання “Холостячка”. У першому сезоні телепроєкту знаменитість боровся за серце відомої української актриси та врешті-решт зумів завоювати її прихильність і любов. Зіркова пара довго будувала стосунки, втім назвати їхній союз щасливим було важко.

Після розставання Ксенія Мішина неодноразово висловлювалась про стосунки з колишнім бойфрендом. Зокрема, знаменитість розповідала, чому саме наважилась порвати з Олександром Еллертом. За словами зірки українського кінематографа, її ексбойфренд неналежно до неї ставився, між ними виникало багато сварок, та й взагалі Еллерт був токсичним щодо неї та проявлявся в стосунках як аб’юзер.

Ксенія Мішина раніше розповідала, чому вирішила порвати зі своїм ексбойфрендом

На відміну від відомої української актриси, Олександр Еллерт не так часто висловлювався про стосунки й розрив з Ксенією Мішиною. Хоча й знаменитість активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де шанувальники часто питають у зірки про його особисте життя, почути від нього коментарі щодо минулих взаємин можна було нечасто. Втім, схоже, що у ведучого увірвався терпець, тому він вирішив поставити крапку в подібних питаннях.

Нещодавно на сторінці в Олександра Еллерта запитали, чи дасть він відповідь на нещодавню заяву його колишньої дівчини. Нагадаємо, що раніше Слава Дьомін опублікував інтерв’ю з Ксенією Мішиною, в якому вона розповіла, що її ексбойфренд у стосунках морально їй шкодив. Олександр Еллерт вирішив не говорити багато зайвих слів і заявив коротко: на його думку, в української актриси всі аб’юзери.

Олександр Еллерт лаконічно відповів на запитання фанатів про Ксенію Мішину

Нагадаємо, що зіркова пара після завершення проєкту “Холостячка-1” деякий час будували стосунки та декілька разів розставались. Попри намагання повернути кохання, знаменитостям не вдалось побудувати міцний союз на все життя.

Поділитися