Хореографиня Ілона Гвоздьова похизувалася маєтком, який побудувала під час війни: продуманий до деталей

Зірка танців Ілона Гвоздьова під час повномасштабного вторгнення добудувала власний маєток. Жінка показала прихильникам, як він виглядає зараз.

Відома українська хореографиня Ілона Гвоздьова не раз розповідала прихильникам про свій маєток, який почав будуватися ще до повномасштабного вторгення. Перші місяці війни були складними для всіх, тому будівництво танцюристка вирішила відкласти, але пізніше на території майбтунього маєтку закипіла робота. Як би там не було, але тепер будинок мрії готовий і жінка змогла спокійно в нього переїхати, чим з радістю поділилася зі своїми підписниками і у соціальних мережах.

Днями, Гвоздьова провела невеличку екскурсію по своєму будинку. Вона вирішила показати кожен затишний куточок свого омріяного маєтку. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, скільки кімнат містить нова домівка Ілони Гвоздьової.

Будинок, звісно, немаленький. В ньому вмістилися дві дитячі кімнати, простора вітальня з кухнею, спальня з власною гардеробною та ванною кімнатами, кімната та ванна для гостей, дитяча ванна та декілька окремих приміщень для господарства. Всього в будинку два поверхи, але кількість кімнат все одно немаленька.

Як каже сама Ілона, вона давно мріяла про власну домівку, тому до питання будівництва підійшла вкрай відповідально. Жінка сама придумувала інтер’єр і повністю всі дрібнички. Ремонт оселі виконаний у світло-сірих кольорах, через це візуально кожна кімната здається більшою. Не можна не помітити ідеальні сходи з підсвіткою, про які, певно, мріє кожен домовласник.

Ілона Гвоздьова вперше показала свій будинок
Ілона Гвоздьова вперше показала свій будинок

За процесом будівництва активно стежив її чоловік, тому все пройшло просто ідеально. Прихильники в коментарях оцінили старання подружньої пари та записали їх компліментами стосовно нового будиночку:

  • “Менi подобаються всi кiмнати. Стильно, гарно, по-сучасному! Спасибi, що подiлилися. Щастя Вашiй родинi, хай Ваш дiм буде наповнений радiстю та любов’ю!”,
  • “Шикарний будинок! Бажаю Ілоні та її родині сімейного щастя у цьому будинку, миру і завжди гарної погоди на душі”,
  • “Дочекались. Клас, крутий будинок, молодці!”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини