“Дихаю квадратом”: Маша Єфросиніна зізналася, як та чим заспокоює себе в період сильних хвилювань

Українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, яким чином їй вдається себе заспокоїти та розкрила декілька секретів, як краще себе почувати.

Кожен українець в умовах повномасштабного вторгнення так чи інакше переживає певний стрес. В такі часи дуже важливо знати, як правильно себе заспокоїти. Українська телеведуча Маша Єфросиніна поділилася своїми секретами стосовно цього. Зірка розповіла Олені Кравець, що допомагає їй краще себе почувати.

Зовсім нещодавно Маша Єфросиніна стала амбасадоркою Всеукраїнської програми ментального здоров’я, організаторкою якого стала Перша леді України Олена Зеленська. Телеведуча завітала на програму “Тихий вечір” до Олени Кравець та поспілкувалася саме про те, на скільки важливо берегти свою ментальну сторону, а також розкрила свої п’ять способів заспокоєння та розслаблення організму.

Маша Єфросиніна розповіла, що допомогає їй бути спокійною
Маша Єфросиніна розповіла, що допомогає їй бути спокійною

За словами телеведучої, вона часто дихає квадратом, займається спеціальною медитацією, не п’є спиртного та відновила режим сну. Крім цього, зірка намагається якомога більше часу проводити на свіжому повітрі та додавати до своєї рутини піші прогулянки. Це дуже позитивно впливає та ментальне здоров’я.

“Я займаюся трансцендентальною медитацією. Завдяки їй я можу відключити мозок на 20 хвилин, але не дуже. Близько півроку я активно працювала над відновленням свого сну, бо для жінки найголовніше – це здоров’я, тон шкіри і таке інше”, – розповіла Маша.

Маша Єфросиніна розповіла, що допомогає їй бути спокійною
Маша Єфросиніна розповіла, що допомогає їй бути спокійною

Дихання квадратом – популярна практика для того, щоб швидко себе заспокоїти та добре почуватися. Все, що потрібно робити це порахувати 1, 2, 3, 4 та зробити вдих, потім затримати дихання і знову порахувати до чотирьох, далі видихнути – порахувати до чотирьох, а потім знову затримати дихання і продовжувати до тих пір, поки не стане спокійніше.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини