Як виглядає і чим займається тесть Мірзояна: Тоня Матвієнко показала батька, якого ледь не вигнали з хати

Легендарну маму популярної співачки Тоні Матвієнко ми знаємо, а ось її тата майже не бачили. Як виглядає тесть Арсена Мірзояна, який міг полишити родину?

Тоня Матвієнко. Героїня цього матеріалу охоче з’являється у медійному просторі разом з мамою, Ніною Митрофанівною, але про свого тата майже не розповідає та не виходить з ним у світ.

Втім, нещодавно артистка показала, як виглядає її батько. Опублікувала зірка відео в Інстаграмі.

Тато Антоніни — митець Петро Гончар. Він обрав для себе шлях художника. Його справу, до речі, продовжує один із синів. Інтерв’ю чоловік не дає вже давно, але минулого року стало відомо, що він міг розлучитися з матір’ю своїх дітей.

Ніна Матвієнко у 2021-му році розповідала, що з обранцем вирішили розійтися, а на її прохання він переїхав на дачу. На фоні цих гучних новин спливла також і інформація про те, що начебто милий зірки міг скакати у гречку у молодості. Втім, цю тему знаменитості швидко згорнули, а артистка розповіла, що взагалі шкодує, що розповіла про рішення розірвати свій шлюб. Причина проста — примирення з коханим. Як стало відомо, однією з причин сварок у сім’ї співачка назвала малу площу для спільного проживання та велику кількість людей вдома.

Як виглядає і чим займається тесть Мірзояна

А ось, у яких стосунках пан Петро з Арсеном — складно сказати в силу непублічного способу життя митця. Мірзоян також не присвячує оди своєму тестю. Проте, можна припустити, що можливо чоловіки швидко порозумілися після знайомства, адже Тоня зі ним переїхала жити саме у батьківську хату до своїх родичів.

Нагадаємо, що Ніна Матвієнко після заміжжя також забрала Гончара до себе жити на квартиру у Києві. Дуже швидко розвивалися стосунки, які переросли у справжнє сімейне життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини