Рубрики: Новини

Брат Тіни Кароль показав племінницю поп-діви: дівчинка росте феноменальною копією своєї легендарної тітки

Популярна співачка Тіна Кароль має чималу родину. У зірки, виявляється, є племінниця. Дізнайтеся у матеріалі, як виглядає малеча, яку так часто порівнюють зі знаменитою тіткою.

Неповторна Тіна Кароль може похвалитися чималою кількістю родичів. По-перше, у зірки живі ще її батьки, які мають вже поважний вік, але лишаються дуже проактивними людьми. По-друге, вона має старшого брата на ім’я Станіслав, який давно вже створив свою родину та має донечку.

Племінниця поп-діви — справжнє диво і співачка її просто обожнює, адже сама завжди мріяла, аби у її сина Веніаміна з’явилася сестричка. Та поки всю ніжність та любов, яку тільки може подарувати мати своїй дівчинці, отримує небога знаменитості.

Дивовижно, але малеча підростає справжньою копією своєї легендарної тітки. Щоправда, відмінності все ж таки є у кольорі волосся та очей. Поки що дитина Станіслава Лібермана — мила принцеса з темними локонами. Нещодавно брат співачки показав, як швидко вона виросла за останній рік. На світлинах ще не підліток, але вже й не крихітна дитина.

Брат Тіни Кароль показав племінницю поп-діви

Цікаво, що показував чоловік раніше фото своєї дочки разом з бабусею та, власне, самою Тіною. У коментарях його засипали компліментами і вказали на те, що родички мають феноменальну схожість між собою.

Брат Тіни Кароль показав племінницю поп-діви

А ось сама Кароль дуже зрідка може згадати свою небогу. Зараз поп-діва взагалі не говорить на тему своєї родини, хоча відомо, що вони проявляли активність з самого початку війни. З України сім’я не схотіла виїздити, а тато зірки взагалі пішов у ТрО попри свій поважний вік. Син Веніамін приїздив у Польщу та волонтерив разом з іншими представниками школи, де він навчається.

Нагадаємо, що Тіна Кароль нещодавно заявила та показала, що підтримує зв’язок і з мамою Дана Балана.

Поділитися