Рубрики: Новини

“Не рвіть дірект”: блогерка Даша Квіткова після прогулянки з Добриніним розповіла, у яких вони стосунках

Блогерка та інфлюєнсерка Даша Квіткова розлучилася з Микитою Добриніним цього року, але пара продовує підтримувати спілкування. Дівчина розповіла, що між ними зараз.

Даша Квіткова познайомилася з Микитою Добриніним на зйомках проєкту “Холостяк”, де боролася за його серце і змогла отримати перемогу. Ця пара показала всій Україні, що проєкт “Холостяк” – це не підстава, а реаліті про справжні почуття, які мають дуже велику силу. Купа прихильників по всій Україні відверто захоплювалися їхніми стосунками.

Через півтора роки стосунків у подружжя народився син, якого вирішили назвати Левом. Даша розповідала, що вони планували другу дитину, але цього так і не сталося. Шлюб пари почав тріщати по швах. Тривалий час як Микита, так і Даша робили все можливе для того, щоб врятувати стосунки – багато говорили, відвідували спеціаліста, але все це не допомогло.

Даша Квіткова розповіла про стосунки з Добриніним

В ексклюзивному інтерв’ю Маші Єфросиніній Даша розповіла, що вони з Микитою знаходяться в процесі розлучення. Для прихильників це був дуже великою несподіванкою, певна частина користувачів почали переживати за сина, але дівчина запевнила, що вони з Добриніним продовжать підтримувати дружні стосунки заради свого сина. Ніхто з пари не хоче, щоб хлопчик ріс в неповній сім’ї, тому вони частенько бачаться.

Днями, Даша показала кадри з прогулянки. На відео у сторіз можна було побачити, як Микита гуляє в Левчиком за руку, а Даша йде позаду. Прихильники почали розвивати їй дірект та запитувати, чи вони, можливо, планують зійтися, чи вже зійшлися, але Даша вирішила відповісти всім і одразу.

“Ми батьки чудового хлопчика. На цьому все, не рвіть дірект”, – каже Даша.

Даша Квіткова розповіла про стосунки з Добриніним

Під час спільних прогулянок можна помітити, що Даша не проявляє великих почуттів до Микити і чоловік також не акцентує на ній увагу. Батьки приділяють час лише для свого сина і це дуже добре. Лев росте дуже хорошим хлопчиком, а батьки дають йому гідний приклад.

Поділитися