Рубрики: Новини

“Я не сприймаю це”: український артист Андрій Данилко зізнався, чому не відмовляється від російської мови

Андрій Данилко прославився завдяки своєму образу Вєрки Сердючки, яка підкорила всю Україну та сусідні країни. Чоловік почав співати українською, але від російської мови відмовлятися поки не поспішає.

Андрій Данилко зізнається, що він почав переписувати свої пісні на українську мову давно і його репертуар плавно перейшов на українську мову, але чоловік зізнався, що поки не може на всі 100% відмовитися від російської мови. Своє рішення він вирішив пояснити прихильникам.

Справа в тому, що для нього російська мова є інструментом, не дявлячись на те, що він вирішив перекласти пісні українською. На думку артиста, наше нинішнє покоління зможе зробити так, що всі українці будуть говорити лише рідною мовою, але поки цього для всіх зробити неможливо.

“Моментами, я на концерті розмовляю російською мовою або суржиком. Нинішнє покоління все буде говорити солов’їною. Це буде природньо, чисто та правильно”, – каже артист.

Андрій Данилко розповів, чому не відмовляється від російської

Ставлення до російської мови саме в Данилка залишилося незмінним. Чоловік не відчуває провини за її використання і для нього це не є мовою ворога. Андрій спілкується російською черзе те, що хоче бути зрозумілим, а не для того, щоб когось образити чи зробити це навмисно.

“Я це сприймаю як інструмент. Ми хочемо бути зрозумілими”, – додає чоловік.

Андрій Данилко розповів, чому не відмовляється від російської

Що стосується його сценічного образу, Андрій разом зі своєю командою намагаються зробити все, щоб Вєрка Сердючка не стала якимось ретро. Зараз весь колектив активно працює над іміджем, піснями та оновленим образом, щоб Сердючка не зникала з медіа-простору і ще надовго залишалася актуальною для цього та наступного покоління.

“П’ять років тому ми грали у зірку “Євробачення”, а тепер ми граємо у легенду. Сердючка – це як Мік Джаггер, знаєте. Вона буде виходити аж до самої старості. Ми схожі та світові гурти, яких я дуже шаную, саме такою стане моя героїня”, – поділився Данилко.

Поділитися