“Вся інформація лише у мене”: Андрій Данилко розповів, як його використовують без згоди на це

Андрій Данилко, більше відомий за образом Вєрки Сердючки розповів, як недобросовісні люди користуються його образом і дають концерти без його згоди.

Андрій Данилко, який отримав велику славу завдяки своєму образу Вєрки Сердючки, написав пост у соціальних мережах, де розповідає про шахраїв, що користуються відомим образом задля власної вигоди без його відома та згоди.

Данилку вже 49 років, але він вирішив частково відмовитися від образу Сердючки, щоб за ним не було закріплене лише це амплуа. Попри відмову від постійного образу, артист не перестає виступати з концертами в такому епатажному образі, а навпаки, активно гастролює цілою Європою, щоб подарувати своїм прихильникам незабутні емоції.

Образ Вєрки Сердючки використовують без відома Андрія Данилка
Образ Вєрки Сердючки використовують без відома Андрія Данилка

Однак, є й такі люди, що вирішили нажитися на відомому та впізнаваному образі. Як виявилося, образ неймовірної Вєрки Сердючки копіюють та дають концерти без відома Андрія Данилка. Чоловік залишився дуже обурений такою поведінкою організаторів подібних “концертів” і всі порушники його авторських прав, а також організатори подібних івентів будуть відповідати за свої дії перед законом.

Андрій Данилко закликав прихильників перевіряти інформацію про його концерти на його офіційній сторінці у соціальних мережах, де він завжди публікує свої тури на найближчі концерти, щоб народ не потрапив у пастку. Його публікації доступні на платформах Facebook та Instagram.

“Прохання повідомляти про концерти, які викликають у вас підозри, наприклад, як цей, що на відео”, – написав артист в описі під відео, яке прикріпив на своїй сторінці в Мережі.

У наступній публікації співак виклав актуальний список міст, в які він збирається завітати на концерти.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини