Рубрики: Новини

У вишиванці та з купою подарунків: Григорій Решетнік показав святкування іменин 10-річного сина

Родина Григорія Решетніка дуже любить родинні свята, а до днів народження взагалі має особливе ставлення. Подружжя показало, як минули іменини 10-річного сина.

Святкування Великодніх свят для родини Григорія Решетніка не обмежилось лише цим святом. Так співпало, що свій день народження відсвяткував старший син Григорія та Христини Решетнік, якому виповнилося 10 років. Пара вирішила показати в Мережі, як вони привітали хлопчика з цим чудовим днем.

У соціальних мережах можна побачити повне святкування. Всі діти бути не просто одягнені у гарні святкові костюми, а у вишиванки з відповідним українським орнаментом. Домівка була прикрашена повітрямини кульками, на столі був солоденький тортик, а також класичні хлопчачі подарунки: машинки на керуванні та іграшкова зброя. Все, що потрібно для хлопчика в 10 років.

Старшому сину Решетніка виповнилося 10 років

На одному з відео можна побачити, що стіл був доволі простим, але наповненим різмоманітними стравами. Звісно, зіркою став смачний шоколадний торт, на якому красувалося дві свічки “10”, які мав задмухнути майбутній підліток. Родина дуже добре провела разом час і Христина привітала свого сина в описі під фотографіям.

“Синку, я вперше зустрілась з тобою, коли мені було 23 і зовсім не знала, як бути хорошою мамою. Ти мене всьому цьому навчив. Ти – моє серце, моя любов, моя гордість! Вірю в тебе і завжди буду поруч”, – написала Христина.

Прихильники в коментарях вирішити приєднатися до привітань:

  • “Вітаємо вашого старшенького з першим 10-річним ювілеєм!! Легкої долі, щасливого навчання і вірних друзів”,
  • “Вітаю, це тільки ми можемо так вдало святкувати день народження і Великдень в один день. Щасливчики! Імениннику міцного здоров’я, успіхів і здійснення мрій”.
Поділитися