Рубрики: Новини

“Це діагноз, який у мене є”: Позитив розповів про своє захворювання, яке раніше “лікував” міцними напоями

Відомий український музикант у новому інтерв'ю заговорив про стан свого здоров'я й поділився, що допомагає йому побороти важку недугу, яка проявилась три року тому

Олексій Завгородній, більше відомий під псевдонімом Позитив, давно здобув популярність серед прихильників. Знаменитість починав з гурту “Время и Стекло”, де співав разом зі своєю колегою Надією Дорофєєвою. Сьогодні артист будує сольну кар’єру й навіть після початку повномасштабної війни випускає нові пісні. Хоча й спершу може здаватись, що знаменитість – завжди веселий і “Позитивний”, насправді морально йому буває важко.

Річ у тім, що чотири роки тому лікарі діагностували представникові українського шоубізнесу депресію. Знаменитість вже довгий час живе з психічним розладом, який проявляється загальною пригніченістю, апатією та ще великою кількістю симптомів, через які людині буквально важко виконувати навіть найпримітивніші побутові дії.

Олексій Завгородній розповів про своє захворювання

У новому інтерв’ю для “ЖВЛ” Олексій Позитив зізнався, що лікарі діагностували в нього депресію ще три роки тому, а причиною став неймовірно завантажений і виснажливий графік життя. Втім, додав Завгородній, лікуватись йому допомагають не лише фахівці й медикаменти, але й близькі люди. Зокрема, слід зазначити, що сьогодні артист перебуває у щасливих стосунках, а його кохана дівчина неабияк підтримує свого обранця.

“Депресія, по-перше, вона все ж таки – це діагноз, який в мене є. Тобто, це було ще, я думаю, три роки тому. А причини цього – це і постійні концерти, недосипання, твій образ життя, нерви. Зараз я знаходжусь в процесі [лікування – прим. ред.], який дуже складний, але дійсно дуже допомагають тобі люди, які тебе оточують, рідні”, – прокоментував відомий український співак.

Олексій Завгородній розповів про те, як лікує свою депресію

До слова, Олексій Завгородній – великий приклад для кожного, адже раніше знаменитість лікував свою хворобу за пляшкою. З часом відомий український співак зав’язав з міцними напоями, адже розумів, що вони аж ніяк не допомагають, а лише роблять гірше. Зараз артист веде здоровий образ життя й зізнається, що з тверезою головою він і працює набагато краще.

Поділитися