Рубрики: Новини

“У родині завжди був культ освіти”: Маша Єфросиніна розповіла, в якому університеті навчається її донька Нана

Відома українська співачка Маша Єфросиніна розповіла про свою старшу доньку Нану. Знаменитість зізналась, в якому університеті та в якій країні її дитина здобуває вищу освіту

Відома українська ведуча й благодійниця Маша Єфросиніна разом зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим виховують двох дітей. Зіркова пара давно перебуває у щасливому шлюбі, який пройшов випробування і часом, і війною, і сварками. Сьогодні знаменитість не приховує подробиць свого особистого життя. Зокрема, в нещодавньому інтерв’ю для видання LIGA.net Маша Єфросиніна детальніше розповіла про свою доньку Нану Хромаєву.

Зокрема, знаменитість зазначила, де навчається її старша дитина. Сама дівчина воліє уникати публічності й ніколи не з’являється в медійному просторі. Саме тому про життя Нани Хромаєвої шанувальники можуть дізнатись виключно з вуст її зіркової мами. Так, у розмові з журналістами Маша Єфросиніна детальніше розповіла про вищу освіту своєї дитини.

Маша Єфросиніна розповіла, в якій країні здобуває освіту її старша донька Нана

Передусім знаменитість зазначила, що в їхній родині завжди був присутній культ освіти. Річ у тім, що чоловік відомої української ведучої свого часу здобув три вищі освіти, а тому від самого народження старшої дитини заявив, що вона мусить мати виключно якісно й передову освіту. Маша Єфросиніна зазначила, що саме для цього вони з коханим чоловіком заробляють гроші – аби забезпечити своїх дітей найкращою освітою.

“У нас тато отримав три освіти. Майже всі в американських університетах. У нас у родині завжди був культ освіти”, – пригадала Маша Єфросиніна у коментарі для преси.

Розповідаючи про свою доньку, знаменитість зазначила, що раніше вона навчалась у канадському коледжі. Втім, пізніше Нана Хромаєва повернулась до рідної України, а другий коледж закордонного закладу освіти закінчила екстерном. Після цього дівчина вступила до університету в Нідерландах. Маша Єфросиніна також пригадала, що зовсім скоро її донька має повернутись у Київ на канікули.

Відома українська ведуча Маша Єфросиніна розповіла, в якому університеті навчається її донька

Попри те, що знаменитість назвала країни, в яких її донька Нана здобуває освіту, зірка не уточнила фах. Слід зазначити, що наразі й досі достеменно невідомо, куди після коледжу в Канаді вступила Хромаєва, оскільки дівчина, як сама зізналась своїй мамі, уникає популярності. Раніше ми вже писали про зізнання Маші Єфросиніної, чому ведуча не розповідає про свою доньку.

Поділитися