Рубрики: Новини

Що відомо про вагітну Настю Каменських: дружина Потапа заперечила розлучення і обійняла пишний живіт

Популярну співачку Настю Каменських давно підозрюють у вагітності. Невже 35-річна зірка нарешті носить під серцем малюка? Дізнайтеся, яка світлина спровокувала новий вихор чуток.

Настя Каменських. Героїня цього матеріалу не сходить з перших шпальт новин вже багато років. Обговорюють і слідкують прихильники не лише її творчість, а й особисте життя, зокрема її материнство. Зірка не раз говорила про те, що мріє про маленьку наступницю чи наступника. Малюка хоче подарувати своєму законному чоловіку Потапу.

Втім, минулого року вся мережа гуділа новиною про те, що Анастасія йде від Олексія Потапенка. Знаменитості не з’являлися разом на світських подіях, не фотографувалися та навіть майже не згадували один про одного. Якщо репер ще й робив привітання своїй милій, то вона взагалі неначе ігнорувала його.

Та нещодавно під одного зі своїх виступів артистка наважилася на відвертість. Вона заявила на всю публіку про те, що з коханим розлучатися не планує, а ще видала неоднозначну фразу про свою фігуру. Видно, що поп-діва додала у вазі, чого сама і не приховує. Зірка сказала, що зайві кіло зовсім її не зіпсували, а лише зробили більш “смачнішою”.

Що відомо про вагітну Настю Каменських

Така фраза поклала початок новому вихору пліток про вагітність Насті. На сцені розгледіли фанати і пишний живіт, і зміни в обличчі. Один з останніх знимків Каменських розбурхав плітки ще більше. Співачка вирішила привітати з Великоднем своїх прихильників дуже неординарною світлиною: знаменитість закуталася у великий шалик та поклала руку на живіт, написавши:

“Хочу побажати всій Україні миру та спокою. Нехай світле свято наповнить серця любов’ю та надією на краще майбутнє. Це свято нагадує нам, що добро та віра в завжди перемагають зло та страждання. Бережіть себе та своїх близьких, підтримуйте та пам’ятайте про тих, хто потребує допомоги”

Нагадаємо, що нову інформацію про вагітність Каменських не підтвердила, але й не спростувала.

 

Поділитися