“Набрала зайву вагу”: Настя Каменських зізналася, що погладшала і показала, як виглядає зараз

Настя Каменських без сорому зізналася в тому, що вона набрала декілька зайвих кілограмів. Співачка показала, як вона виглядає в новому тілі.

Українська співачка Настя Каменських часто розповідає прихильникам в Мережі, що вона то гладшає, то знову худне. Останнім часом, дівчині почали писати коментарі стосовно її фігури. Слова її прихильників, м’яко кажучи, не дуже хороші. Всі почали писати, що Настя помітно стала більшою, але дівчина не засмучується і реагує на все спокійно.

Зірка пішла в спортзал, щоб раз і назавжди змінити свою фігуру, яка їй також не дуже подобається, почала слідкувати за своїм харчуванням і взагалі почуває себе значно краще.

“Мені часто пишуть негативні коментарі з засудженнями моєї ваги. Я не відповідаю вашим ідеалам, але я себе люблю такою, яка я є. Моя ідеальність – в моїй неідеальності”, – говорить співачка.

Настя Каменських показала, як виглядає з зайвою вагою
Настя Каменських показала, як виглядає з зайвою вагою

Настя зізналася, що вона й справді погладшала, але вона не засмучується, бо активно займається спортом, який відповікає її від різних негативних думок. Також Каменських показала фото, як вона виглядає зараз під час одного зі своїх тренувань. Не можна сказати, що співачка виглядає погано, а навпаки: усміхнена і задоволена Анастасія створює неймовірну мотивацію до занять спортом!

“Я випала з режиму, набрала зайву вагу, але намагаюся повернутися до активного спорту”, – додає дівчина.

Крім цього, артистка запрезентувала своїм прихильникам новий кліп, який вона випустила на своєму каналі. Щоправда, прихильники не змогли побачити його повністю, а лише частинку, бо фінальний варіант ще не готовий, а Настя не змогла втриматись щоб не показати своїм фанатам ексклюзивний матеріал.

Настя Каменських зізналася, що погладшала
Настя Каменських зізналася, що погладшала

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини