Андрія Данилка не випускають за кордон: артист повідомив, що не може провести концерт у США через нові правила

Творець легендарного образу Вєрки Сердючки повідомив, що вона найближчим часом не вийде на сцену в США. Знаменитість розповів, що його з командою не випустили за кордон

Відомий український музикант Андрій Данилко після початку повномасштабної війни в Україні продовжує активно вести професійну діяльність. Разом зі своєю командою знаменитість виступає з благодійними концертами в різних країнах світу. Нещодавно в артистів була запланована поїздка до США, втім вона обірвалась. Причини український співак повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

У своєму блозі знаменитість опублікував звернення до шанувальників, в якому повідомив, що турне канадськими й американськими містами тимчасово скасовується. Андрій Данилко розповів, що причиною стала зміна правил виїзду за межі країни для військовозобов’язаних артистів. За словами зірки, не всі члени його команди встигли оформити необхідні документи.

Андрій Данилко повідомив, чому не виступить найближчим часом у США та Канаді
Андрій Данилко повідомив, чому не виступить найближчим часом у США та Канаді

Відомий український музикант пояснив, що у складі його команди є люди абсолютно з усіх куточків країни, тому оформлення документів зайняло більше часу, ніж планувалось. Разом з тим, Андрій Данилко зазначив, що він не бажає давати концерт у неповному складі, оскільки від цього погіршиться якість виступу – кожен член команди важливий.

Андрій Данилко розповів про форс-мажор з виїздом за кордон
Андрій Данилко розповів про форс-мажор з виїздом за кордон

Втім, додав артист у зверненні до шанувальників, він зі своїми колегами не скасовує концерти в Америці та у Канаді. Знаменитість висловив свій жаль з приводу того, що обставини доставляють дискомфорт його шанувальникам, втім Данилко пообіцяв, що концерт неодмінно відбудеться. Зірка української естради зауважив, що всі придбані раніше квитки будуть дійсними навіть після оголошення нових дат концертів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини