Рубрики: Новини

Софія Ротару категорично відмовилася виступати перед росіянами: навіть чималий гонорар не переміг принципи

Софія Ротару нині рідко з'являється у медійному просторі, але новини про легендарну співачку час від часу виникають у мережі. Нещодавно стало відомо, як вона відповіла на пропозицію виступити перед росіянами.

Співачка Софія Ротару завжди помітно вирізнялася серед інших зірок ще на початку своєї кар’єри. Вона була одна з небагатьох діячок Радянського союзу, чия творчість грунтувалася на власній ідентичності. Чудовий голос, неповторна харизма та українські мелодії допомогли знаменитості перевершити навіть надпопулярну Аллу Пугачову свого часу.

І хоча у робочому добірку співачки є композиції російською, а до війни 2014-го року вона не цуралася зв’язків з північними сусідами, у 2022-му її позиція була однозначна: підтримала Батьківщину.

У лютому цього року стало відомо, що мешканці країни з триколором дуже просили нашу артистку виступити на їхньому заході. Намагалися створити привабливі умови: пообіцяли поїздку в Об’єднані Арабські Емірати, заманювали гонораром у 100 тисяч євро. Про це інші ЗМІ розповідали з посиланням на модель Анну Калашнікову, яка була в курсі подій.

Сама ж артистка не коментувала ні такий запит про виступ, ні ділилася своєю реакцією. Втім, яскрава історія не лишила байдужими таблоїди, які Софії Михайлівні навіть почали приписувати різні цитати:

“Нехай вам Повалій співає”, — такий заголовок красується у новині одного інтернет-медіа.

Софія Ротару категорично відмовилася виступати перед росіянами

Ротару ж покінчила з виходами у мережу ще у 2022-му році, коли написала майже прощальну публікацію для своєї аудиторії. Вона заявила, що поїхала у рідне село Маршинці та буде там перебувати якийсь час, адже для неї ця місцина — місце сили. Також співачка заявила, що на її ювілей не буде пишних гулянь та поділилася реквізитами проєкту, який допомагає близьким військовослужбовців.

Нагадаємо, близькі Софії Ротару невдало виїхали за кордон минулого року.

Поділитися