Рубрики: Новини

47 тисяч за одні лише пологи: Світлана Тарабарова показала, в яких умовах народжувала дитину

Відома українська співачка та випускниця "Фабрики зірок" Світлана Тарабарова втрєте стала мамою чудової дівчинки. Стало відомо, в якій клініці народжувала зірка.

Українська співачка Світлана Тарабарова днями стала мамою третьої дитини. Жінка вже давно знала, що у неї буде дівчинка і дуже сильно чекала цього дня. Нарешті, коли це сталося, щаслива зірка опублікувала фотографію у соціальних мережах і подякувала за народження своєї довгоочікуваної малечі.

Прихильники в коментарях почали радісно вітати співачку та бажати щастя новонародженній зіроньці. Серед привітань було багато повідомлень від зірок українського шоу-бізнесу, а саме: Павло Зібров, Даша Квіткова, Ксенія Мішина, Дзідзьо, Христина Решетнік, МамаРіка, Лілія Ребрик, Соломія Вітвіцька і ще дуже багато інших зірок.

Стало відомо, скільки коштували пологи Світлани Тарабарової

Цієї події чекала не лише Світалана, але й всі її друзі та знайомі, щоб привітати двчину з таким досягненням – втретє стати мамою у таких складних умовах. Сама Світлана присвятила доньці пост, де подякувала за те, що вона обрала народитися саме зараз і слово “війна” вона буде чути лише на уроках історії.

В публікації зірка позначила клініку, в якій вона народжувала і перебувала на збереженні. Якщо перейти на офіційний сайт цієї клініки, можна побачити, що ціни на пологи стартують від 47 тисяч гривень без інших доплат. Також, там є послуга ВІП, яка коштує майже в два рази більше, ніж звичайні.

Стало відомо, скільки коштували пологи Світлани Тарабарової

За бажанням, можна доплачувати та отримати інші послуги: додаткове перебування у стаціонарі, медичний супровід до полового будинку, доплата за оперативне втручання або доплати при багатоплодовій вагітності.

Програма ведення вагітності у клініці коштує 27090 гривень на звичайний пакет, а за максимальну турботу про себе доведеться заплатити майже 65 тисяч гривень. Ціни дещо кусаються. Крім цього, можна отримати знижку 5%, але про подробиці знижок та хто їх може отримати краще дізнаватися особисто в головного лікаря.

Стало відомо, скільки коштували пологи Світлани Тарабарової
Поділитися