Рубрики: Новини

Справжня витончена британка: як змінилася Ольга Фреймут під час життя в Британському королівстві

Зірка "Ревізору" та відмінна телеведуча Ольга Фреймут вже тривалий час проживає в Британії. Можна помітити, як в неї змінився стиль, тепер її складно відрізнити від справжньої британки.

Зірка телебачення Ольга Фреймут з початком повномасштабного вторгнення вже перебувала за кордоном, щоправда, не в Британії, а Франції. Саме там Ольга збиралась відсвяткувати свої 40 років 25 лютого 2022 року. Повернення в Україну довелося відкласти і жінка вирішила перебратися до Британії, де вже давно живе та навчається її старша донька Злата Мітчелл.

Відомо, що Злата проживала там разом зі своїм батьком, з яким Ольга Фреймут не дуже підтримувлаа зв’язок. За рік проживання в Британії жінка змінилася і її звичний стиль став поступово піддаватися трендам королівства. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, як зараз виглядає найкращий Ревізор країни.

Як змінилася Ольга Фреймут під час життя в Британії

Ольга не часто публікує фотографії зі свого особистого життя, але все ж є можливість вловити її нові фото на просторах Мережі. На одному з нещодавніх знімків зірка позує в бібліотеці в стильному образі. Для виходу Фреймут обрала класичний тренч бежевого кольору, чорні туфлі-човники, а під тренчем, швидше за все, чорна сукня, яка ледь видніється. Доповнила образ зірка стильними окулярами та чорною сумочкою.

Однак, варто зазначити, що Ольга була зовсім без макіяжу та стильної зачіски. Попри щиру посмішку на фото, вона виглядає досить втомлено, а від її фірмового фарбованого білявого волосся вже майже нічого не залишилося. Схоже, зірка перестала відвідувати салони краси і обрала природну красу. Можливо, так буде навіть краще.

Як змінилася Ольга Фреймут під час життя в Британії

Також відомо, що Ольга не сидить за кордоном без діла. Жінка працює в одній британській відомій газеті Sunday Express, де в неї є власна щотижнева колонка про події в Україні. Це невеликий, але вклад в те, що люди за кордоном будуть краще розуміти, що саме відбувається в Україні, а це дуже важливо.

Поділитися