Рубрики: Новини

Маша Єфросиніна не виключає можливості стати президентом: “Наше суспільство готове проголосувати за жінку?”

Відома українська телеведуча й благодійниця нещодавно висловилась про свої політичні амбіції. Маша Єфросиніна не виключила можливості, що могла б балотуватись на пост президента

Маша Єфросиніна давно здобула популярність на українському телебаченні. Свою кар’єру зірка почала багато років тому, а за весь цей час встигла стати для багатьох буквально прикладом сильної та незламної жінки, здатної попри все досягнути успіху. Знаменитість має чималу армію прихильників, ба більше Маша Єфросиніна активно допомагає й іншим жінкам повірити в себе.

До слова, зірка підтримує шанувальниць не лише на тренінгах чи лекціях. Навіть особистий блог у соціальній мережі Інстаграм багатьом підписницям дарує надію. Про це нещодавно Маші Єфросиніній розповіла одна з користувачок мережі. Так, на своїй сторінці відома українська телеведуча запропонувала підписникам поставити їй запитання, відповідь на які їх цікавить.

Маша Єфросиніна поспілкувалась з шанувальниками на тему свого президентства

Одним із таких стало питання щодо ймовірного президентства Маші Єфросиніної. Підписники зірки поцікавились, чи не замислювалась ведуча й благодійниця над тим, щоб стати президенткою України. Зірка відзначила, що таких питань від шанувальників було багато, втім у відповідь знаменитість не виключила можливості, що одного разу таки задумається над балотуванням на пост президента.

Крім того, Маша Єфросиніна висловила свій сумнів щодо того, що українське суспільство цілком готове проголосувати саме за жінку, як за майбутню президентку країни. Телеведуча поцікавилась у своїх фанатів, як вважають вони – чи можна жінці, яка балотувалась на таку державну посаду, чекати голосів від громадян.

Відома українська ведуча Маша Єфросиніна заговорила про свої політичні амбіції

Нагадаємо, що одна з найвідоміших українських ведчих цьогоріч відзначатиме 44-річчя. Маша Єфросиніна з 19 років працює на телебаченні, а за довгі й продуктивні роки своєї кар’єри встигла знятись у чималій кількості телешоу на різних каналах. Крім того, зірка грала в театрі й знімалась у кіно.

Поділитися