Рубрики: Новини

Тоня Матвієнко відправляє Руслану Лижичко на Євробачення: тренерство на “Голосі країни” не пройшло даром

Навколо Євробачення черговий скандал. Співачка Руслана висловилася стосовно своєї участі у конкурсі, який у 2023-му році проходить від імені України, але її туди виступати не запросили.

Євробачення 2023 ще тільки на стадії підготовки, але вже навколо події вирують скандали та чутки. Нещодавно висловилася стосовно своєї участи переможниця пісенного конкурсу 2004-го року Руслана Лижичко. На фоні інформації про участь Kalush Orchestra, Go_A, Jamala, Тіна Кароль та Verka Serduchka, тобто колишніх фіналістів і володарів Гранпрі, артиста повідала, що її не запросили.

Зірка розповіла, що поки не отримала жодних пропозицій, але, називаючи себе активним музикантом, вона вирішила не стояти осторонь ситуації. Ось скріншот з коментарем знаменитості:

Руслана Лижичко висловилася стосовно Євробачення

Своєю чергою чимало наших співаків підтримало її, адже свого часу Руслана стала справжньою легендою Євробачення. 2004-й був лише другим роком, коли на конкурс запросили Україну і він став переможним і наші “Дикі танці” враз стали хітом. За Лижичко вступилася Міка Ньютон, написавши:

“Я вірю в те, що перша переможниця Євробачення для України таки буде виступати цього року!!!! Руслана Лижичко мала бути перша у списку!!!!!”

Тоня Матвієнко вступилася за Руслану

А Тоня Матвієнко, яка була підопічною зірки на “Голосі країни” від свого імені “відправила” її у Ліверпуль, влаштувавши ціле голосування за кандидатуру своїй екс-тренерці.

Втім, у цю дискусію втрутилося “Суспільне”, до якого, власне, зверталася у дописі Руслана та апелювали зірки з фанатами у коментарях. Ситуація заграла іншими фарбами. Коментар мовленника такий:

“BBC спільно з Європейською мовною спілкою організовують “Євробачення-2023” за консультації із Суспільним Мовленням. За ініціативи Суспільного Мовлення переможницю “Євробачення-2004″ Руслану було включено до програми конкурсу. Нам достеменно відомо, що співачка і її команда знають про ці плани, і більше того — вже провели необхідну підготовку”

Поки що у Лижичко на її сторінках у соціальних мережах не з’явилося жодних підтверджень чи спростувань слів представників “Суспільного”. Будемо уважно стежити за подіями.

Нагадаємо, що у 2017-му році Руслана анонсувала свій виступ у фіналі Євробачення, яке проводилося в Україні.

Поділитися