Рубрики: Новини

“Я тут вдруге: Настя Каменських відвідала дитячий будинок і взяла за руку крихітну дівчинку. Готова вдочерити?

Популярна співачка Настя Каменських нещодавно показала фото з дитячого будинку. Що розповіла про свою поїздку зірка і які в неї думки про материнство?

Настя Каменських. Героїня цього матеріалу стала справжньою зіркою українського шоу-бізнесу. Її постать — одна з найвпізнаваніших у нашій країні. Кар’єру артистка віртуозно пов’язала з обов’язками дружини, вийшовши заміж у 2019-му році за Потапа.

Настя Каменських відвідала дитячий будинок

Втім, доля не дала подружжю діток. Співачка не раз говорила, що насправді дуже хоче стати мамою і їй не важливо, хто у неї народиться: хлопчик чи дівчинка. Вона буде кохати безмежно своє дитя. Проте, поки завагітніти не вдалося, а зірка тим часом опублікувала свої світлини з будинку, де живуть полишені малята у Тернополі.

“Сьогодні, дорогою в Тернопіль, заїхали в дитячий будинок “Малятко”. Я тут вже вдруге і разом привезли ще більше іграшок, одягу та всіх необхідних речей для діток”, — написала артистка.

Настя Каменських відвідала дитячий будинок

На світлині вона показала, як бачить крихітну дівчинку.

До речі, артистка ніколи не говорила, чи готова взяти малюка-сироту до себе у родину. Цікаво, що доля їй вже дала шанс відчути, як це турбуватися про молодшого члена сім’ї. Справа в тому, що у Потапа вже є син. І він — від його колишньої обраниці, Ірини Горової. За словами репера, підрослий хлопець із розумінням поставився до того, що тато йде з родини. Тим паче, що виконавець не обірвав з ним зв’язків та до війни навіть мандрував разом з підлітком, часто возив його на відпочинок.

Втім, сама Настя замовчує, у яких стосунках перебуває з дитиною коханого. Вона детально не розповідає всіх подробиць, натякаючи на те, що відносин немає.

Нагадаємо, у 2022-му році ходили чутки про розлучення поп-діви з коханим, які вона згодом спростувала.

Поділитися