Рубрики: Новини

Рейтинг ведучих 1+1 за кількістю дітей: Осадча, Горбунов, Таран, Вітвіцька, Барбір, Шовкопляс, Мірошниченко

Ведучі 1+1 виявилися, напрочуд сімейними людьми. Дізнайтеся, хто з зірок має найбільшу кількість діток серед колег та як звуть нащадків знаменитостей.

Всім молодятам на весіллі бажають діточок, як на небі зірочок, але в нинішніх реаліях небагато пар погоджуються завести більше одного малюка. Та деяких доля не питає.

Неля Шовкопляс, наприклад, навіть і не могла й уявити, що Всесвіт подарує їй двійнят. Тимофій та Матвій стали справжніми любимчиками у родині, а їхня популярна матуся робить все, аби синочки не відчували ні в чому потреби.

Неля Шовкопляс з дітьми

Двійко діток і у родині шоумена Тимура Мірошниченка. У 2018-му році народилася його донечка Мія. Ще через два роки, у ковідний 2020-й, у цей світ прийшов його синочок Марко. Зірковий батько просто обожнює малят.

Тімур Мірошниченко зі своєю дружиною та малюком

Двох дівчаток та хлопчика виховує Марічка Падалко. Всіх народила від коханого Єгора Соболєва. До речі, своїх наступників вона з України не вивозила: перечекали небезпеку на заході нашої країни разом із старшими родичами.

Найбагатшим батьком може вважати себе Юрій Горбунов. Бувши у першому шлюбі, він вдочерив дочку обраниці від колишнього. Пасербицю виховував, як рідну. Шоумен навіть не сподівався, що згодом доля подарує йому ще й названого сина Іллю. Одружившись з Катериною Осадчею, він радо прийняв у родину її дитину від екс-чоловіка. З хлопцем одразу знайшов спільну мову. Згодом у подружжя народилися і власні спільні карапузи: Іван та Данило. Та зірки мріють ще й про донечку.

Юрій Горбунов зі своїм сином і Катериною Осадчою

По одній дитині Всесвіт подарував Лідії Таран та Людмилі Барбір. А ось Соломія Вітвіцька теж стала мамою, але поки тільки хрещеною. Своїх малюків у неї з колишнім чоловіком не було. Втім, ведуча не опускає рук та вірить, що колись буде заколисувати і свою крихітку.

Поділитися