Рубрики: Новини

“Була токсичною у стосунках”: Раміна Есхакзай зізналася, що погано себе почуває після розриву з нареченим

Днями Мережею прогриміла новина про розлучення відомої журналістки Раміни Есхакзай та адвоката Євгена Проніна. Пара була у стосунках 5 років.

Відома журналістка Раміна Ексхакзай днями оголосила про завершення своїх п’ятирічних стосунків з адвокатом Євгеном Проніним. Ні дівчина, ні чоловік не стали називати причину розлучення і попросити не надокучати їм цими запитаннями. Вони хочуть стати справжнім прикладом того, як публічні люди повинні завершувати свої стосунки – без скандалів та драми.

Однак, все не так просто, як могло би здатися на перший погляд. Зірка зізналася, що не дуже добре себе почуває після розлучення і її плани та наступний рік – сильно поглибитись в себе, в свої почуття та дії та усвідомити, що саме вона робила у стосунках не так. На думку Раміни, це буде правильним рішенням для того, щоб такого більше не повторювалося.

Раміна Есхакзай зізналася, що погано себе почуває після розлучення

“Маю такий план: на півроку чи рік заглиблюся у себе, буду думати про свої бажання та цілі. Попрацювати з психологом. Хочу знайти моменти, де саме я була токсичною у стосунках і зробити так, щоб цього більше не повторювалося”, – каже журналістка.

Дівчина додає, що вона готова до такого великого та свідомого рішення, бо саме так зможе покращити своє ментальне здоров’я і підготувати себе до наступних стосунків, які ще точно будуть не скоро.

Раміна Есхакзай зізналася, що погано себе почуває після розлучення

До слова, з Проніним зірка офіційно заручилася в 2021 році на Мальдівах. Весілля вони повинні були зіграти пізніше, але через повномасштабне вторгнення вони його переносили, а тепер цього весілля ніколи не відбудеться.

“Останні 5 років були найкращими у нашому житті, але ми завершуємо стосунки з повагою та підтримкою одне одного. Наші стосунки були без обману та зрад”, – казала Раміна.

Поділитися