Рубрики: Новини

Були першими красунями: як з роками змінилися віагрянки Надя Грановська, Віра Брежнєва і Альбіна Джанабаєва

Гурт "ВІА Гра" став справжньою легендою українського шоу-бізнесу, а його учасниці навіки вписали свої імена в історію нашої музики. Як зараз виглядає "золотий склад" музичного колективу?

“ВІА Гра”. Нестандартний гурт з цікавою назвою та легендарною історією, який підкорив весь пострадянський простір. Його учасниці не просто засвітилися на сцені, а отримали золотий квиток у шоу-бізнес. Зокрема, Світлана Лобода, Надія Грановська, Анна Сєдокова, Віра Брежнєва після кар’єри у музичному колективі, почали ряд успішних сольних виступів, а їхня зірка засяяла по-новому.

Прихильники досі сперечаються, кого ж можна вважати “золотим складом”, але більшість схиляється до думки, що це — Мейхер-Грановська, яка була від самого початку створення “ВІА Гри”, Брежнєва, а також Джанабаєва.

Як склалася доля найпопулярніших екс-учасниць гурту?

Віагрянки не полишили музичну творчість навіть зараз. Віра активно експериментує з образами та стилем. Вийшовши заміж за Костянтина Меладзе, вона активно почала розвивати сольну кар’єру. Нині співає і пише пісні українською, адже зрозуміла все про співпрацю з росією після 24 лютого.

Як з роками змінилися віагрянки Надя Грановська, Віра Брежнєва і Альбіна Джанабаєва

Надія Грановська до війни займалася музикою і навіть брала участь у проєкті “Голос країни”. Втім, після повномасштабного вторгнення вона фактично перестала вести сторінки у соціальних мережах. Минулого року зірка ще ділилася дописами, розповідала про проєкт Каті Осадчої з пошуку зниклих, але останній її допис датується серпнем 2022-го, де вона розповідає про внутрішні зміни.

Як з роками змінилися віагрянки Надя Грановська, Віра Брежнєва і Альбіна Джанабаєва

А ось Альбіна Джанабаєва, яка і раніше мешкала на території рф зі своїм чоловіком Валерієм Меладзе, схоже, так і не змінила поглядів. Співачка, як ні в чому не було, публікує світлини в Інстаграмі, де фотографується на фоні ресторану з красномовною назвою “москва”.

Як з роками змінилися віагрянки Надя Грановська, Віра Брежнєва і Альбіна Джанабаєва

Нагадаємо, що гурт “ВІА Гра” був створений 3 вересня 2000-го року.

Поділитися