Рубрики: Новини

Полишили багаторічні шлюби заради молодих: Мозгова, Павлік, Остапчук та інші зірки, які знайшли нове кохання

Кохання, як і життя — дуже непередбачуване. Дізнайтеся, хто зі знаменитостей закохався так, що довелося розірвати багаторічний шлюб та скільки років було новим обранцям зірок.

З недавніх пір вся мережа гудить новиною про те, що Володимир Остапчук, який скоро розміняє 4-й десяток закрутив роман з 22-річною блогеркою Катериною Полтавською. Різниця у закоханих молодят — понад 15 років, але це ніщо для люблячих сердець.

Майже така сама різниця і між Юрієм Горбуновим та Катею Осадчою. Важко повірити, що найпопулярнішому шоуменові нашої країни вже 52. Родина разом ростить двох маленьких синочків Данила та Івана, а ще мріє про донечку.

Зірки, які знайшли нове кохання

Втім, це не єдиний випадок на теренах українського шоу-бізнесу, коли старший чоловік бере собі в обраниці значно молодшу від себе дівчину. Чого вартий лише союз Віктора Павліка та Катерини Репяхової. Дружина співака стоїть вже на порозі свого 3-го великого ювілею, а її коханий скоро зможе отримати пенсійне посвідчення. Проте, знаменитості на це не зважають та щасливо виховують спільного синочка Михасика.

Зірки, які знайшли нове кохання

Та не лише чоловіки беруть собі в дружини значно молодших від себе дівчат. Звісно, такого резонансного шлюбу з різницею у віці у 27 років, як в Пугачової та Галкіна, серед наших зірок ще немає, але знамениті жінки також не відстають від трендів, так би мовити.

Зірки, які знайшли нове кохання

Старшою від свого обранця є Іванна Сасанчина, кохана зірки “Голосу країни” Романа Сасанчина, а також на 9 років доросліша від свого партнера Олена Мозгова, яка вийшла заміж за співака Володимира Ткаченка, більш відомого за псевдонімом Девід Аксельрод. Колишній Пономарьова часто закидали те, що молодий артист може її використовувати, але вона завжди дослухалася до свого серця, знаючи, що цей обранець — дійсно її половинка.

Поділитися