Настя Приходько вперше прокоментувала майже 10-річну ворожнечу з Потапом: “У мене поваги до чоловіка немає”

Відома українська співачка давно перебуває у поганих стосунках зі своїм колегою Олексієм Потапенком. Приходько вперше розкрила подробиці непорозуміння

Анастасія Приходько, відома українська співачка, сьогодні приділяє весь свій час родині. Втім, колись знаменитість була неймовірно активною як у шоубізнесі, так і у громадській діяльності. Багато років тому між нею та Олексієм Потапенком зародилась ворожнеча. У новому інтерв’ю для Слави Дьоміна зірка вперше розповіла, чому не поважає свого колегу.

За спогадами Анастасії Приходько, конфлікт із Потапом почався ще 2014 року. Тоді музикант і продюсер невтішно відгукувався про артистку, а причиною, за словами співачки, стали її антиросійська позиція. Під час проведення на Сході України АТО Анастасія Приходько активно відвідувала гарячі точки та активно виступала проти російських дій на території України.

Анастасія Приходько розповіла, чому між нею і Потапом виникла ворожнеча
Анастасія Приходько розповіла, чому між нею і Потапом виникла ворожнеча

Артистка також зазначила, що саме Олексій Потапенко перший розпочав конфлікт, хоча вона ніколи навіть не підтримувала з ним зв’язок. Анастасія Приходько розповіла, що тоді Потап наполягав, аби її не запрошували на різні проєкти та заходи. Артистка зазначила, що вона ще тоді знала про всі образливі слова, які продюсер казав про неї за її спиною.

Ба більше, Приходько пригадала, як одного разу вона зустрілась з Олексієм Потапенком у палаці “Україна”. Тоді знаменитості почали перекидатись словами та врешті-решт серйозно посварились. Анастасія Приходько слів не підбирала та “послала” свого колегу куди подалі. Перетиналась із Потапом артистка й 2011 року на одному із заходів у Криму. Тоді зірка, за словами Приходько, також поводився неприйнятно.

За спогадами Приходько, непорозуміння з Потапом почались ще 2014 року
За спогадами Приходько, непорозуміння з Потапом почались ще 2014 року

Приходько зазначила, що з часом вона просто забула про Потапа й навіть не чіпала його, не намагалась вийти на контакт. Втім, у зв’язку з останніми подіями, коли музикант втрапив не в один гучний скандал, артистка зізналась, що остаточно втратила повагу до колеги.

“Людина зовсім не розуміє, що відбувається. До тероборони він з Іспанії записувався? Як це взагалі можна було розповідати таку дичину. У мене поваги до такого чоловіка немає”, – прокоментувала співачка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини