Євген Кошовий різко засудив Лободу за співпрацю з росіянами: “Не повинен вірити людині, яка була у москві”

Відомий український актор і гуморист висловився про співачка Світлану Лободу, яка свого часу будувала кар'єру в росії. Євген Кошовий заявив, що не може довіряти знаменитості

Євген Кошовий, відомий український гуморист та художній керівник “Кварталу 95”, висловився про свою колегу по шоубізнесу. Знаменитість зазначив, що не може довіряти Світлані Лободі та пояснив свою позицію. Річ у тім, що до початку повномасштабної війни виконавиця жила й будувала кар’єру в росії. Після 24 лютого 2022 року артистка виїхала за межі сусідньої країни та оселилась в Європі.

Ба більше, знаменитість розкаялась перед шанувальниками за те, що робила в минулому. Світлана Лобода відреклась від своєї російської кар’єри та життя в цій країні та почала активно займатись благодійною та волонтерською діяльністю. Втім, повірили співачці не всі. Так, наприклад, Євген Кошовий з “Кварталу” заявив, що артистка просто перевзулась.

Євген Кошовий різко висловився про Світлану Лободу, яка переїхала з росії до Європи
Євген Кошовий різко висловився про Світлану Лободу, яка переїхала з росії до Європи

Відомий український гуморист у новому інтерв’ю для Олексія Суханова пояснив свою позицію. На думку Євгена Кошового, Світлана Лобода просто швидко “перевзулась”, змінила свою громадянську позицію й місце проживання після того, як усвідомила, що в росії світлого майбутнього їй не дочекатись. Актор і керівник “Кварталу 95” Євген Кошовий також заявив, що не має довіри до зірки та й взагалі “не повинен вірити людині”, яка у минулому співпрацювала з росіянами та жила в сусідній країні.

Євген Кошовий невтішно висловився про відому українську виконавицю Світлану Лободу
Євген Кошовий невтішно висловився про відому українську виконавицю Світлану Лободу

Не міг відомий гуморист оминути увагою тих артисток українського походження, про яких сьогодні гудить буквально вся мережа. Так, на думку Євгена Кошового, якщо Лободі вдалось повернутись до українського інформаційного поля, то Ані Лорак чи Таїсії Повалій цього не дочекатись, оскільки суспільство їх просто не прийме.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини