“Винна не мова”: співачка Світлана Лобода щиро висловилася, якою мовою хоче співати та писати пісні

Українська співачка Світлана Лобода заявила, що буде продовжувати писати пісні російською мовою, наголошуючи на важливості збереження спілкування з російськомовною аудиторією.

Українська співачка Світлана Лобода заявила, що буде продовжувати писати пісні як українською, так і російською мовами, наголошуючи на важливості збереження спілкування з російськомовною аудиторією. У своєму інтерв’ю для ВВС. Російська служба, вона розкрила деталі свого музичного творчості та розмови на двох мовах.

Лобода визнала велику російськомовну аудиторію, яку вона поважає та з якою планує залишатися на зв’язку. Незважаючи на гостроту питання мовної політики в Україні, співачка наголосила, що російська мова для неї є інструментом спілкування з прихильниками з різних країн.

Лобода повідомила, що, хоча вона активно створює пісні українською мовою, ці композиції не завжди зрозумілі для її російськомовної аудиторії. З цього приводу вона зазначила, що від самого початку вказувала, що не має наміру перекладати свої українські пісні, написані російською мовою. Лобода поділилася планами продовжувати створювати пісні як українською, так і російською мовами, оскільки вона вважає, що російськомовна аудиторія є значущою та складною, а це люди, які висловлюють їй підтримку і підтримують її країну.

Українська артистка висловила думку, що не російська мова вбиває українську культуру, але наголосила на необхідності розмовляти рідною мовою в Україні. Вона впевнена, що російська мова належить не російській владі, а всім, хто нею користується. Лобода закликає до розуміння та поваги до мовної різноманітності, визнаючи, що російська мова залишається важливим елементом спілкування у сучасному світі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини