“На 11 кілограмів більше”: Раміна Есхакзай показала фото у штанях на три розміри більше після схуднення

Українська журналістка Раміна Есхакзай вирішила показати прихильникам результат свого схуднення на 11 кілограмів та прикладі одягу, який вона носила рік тому.

Відома українська журналістка, учасниця “Холостяк-5” та екс-кохана Віталія Козловського Раміна Есхакзай за рік змогла схуднути на 11 кілограмів. Дівчина досі продовжує худнути, але не дотримується суворої дієти. Есхакзай поділилася кадрами в дзеркалі у своїх штанях річної давності, коли вона важила 63 кілограми.

“Я купила їх рік тому, коли приїхала до Відня. Тоді моя вага була 63 кілограми. На 11 кілограмів більше, ніж зараз”, – розповідає Раміна.

Раміна поділилася неймовірним результатом схуднення
Раміна поділилася неймовірним результатом схуднення

Можна помітити, що дівчина зробила знімки в ательє, бо прийшла перероблювати свої штани. Схоже, тепер журналістці доведеться перешити чимало речей у зв’язку зі своїм схудненням. Це дуже добре, бо дівчина дбає про себе і про свою фігуру, щоб не втрачати впевненість у собі.

Крім цього, стало відомо, що Раміна розлучилася зі своїм чоловіком Євгеном Проніним, з яким вони були у стосунках цілих 5 років. Про причини свого розлучення ні Раміна, ні Євген не розповідають тому, що екс-подружжя вирішило не коментувати події свого особистого життя і залишити це лише для себе.

Раміна поділилася неймовірним результатом схуднення
Раміна поділилася неймовірним результатом схуднення

Раміна зізналася, що після розриву вона не дуже добре себе почуває і зараз зірка планує зануритись у своє власне життя. У проєкти, свій розвиток та багато чого іншого. Раміна точно не планує заводити нових стосунків і хоче півроку-рік поспілкуватися з психологом, щоб зрозуміти, на скільки токсичною вона була у стосунках і більше такого не допускати.

Зараз зірка й справді більше часу приділяє собі та усвідомленню себе як особистості. Сподіваємося, найближчим часом Раміна почуватиме себе значно краще.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини