“Будинок із зіркою на даху”: Андрій Данилко чи не вперше показав свою знамениту квартиру на Хрещатику

Відомий український артист Андрій Данилко не часто показує прихильникам свої розкішні апартаменти, але цього разу співак вирішив зробити виняток і показати квартиру на Хрещатику.

Прихильники Андрія Данилка часто задавались питанням, як живе артист та як виглядає його помешкання. Чоловік не дуже любить показувати кадри зі свого особистого життя, або розповідати трішки більше, ніж потрібно, але цього разу він вирішив зробити виняток та відкритися своїм фанам трішки більше.

Фотограф Мушег Циронян зробив серію знімків для книги про життя, яке ніколи не зупиняється і показує у книжці будинки людей, які не залишили столицю у такий важкий для країни час. Мушег розповідає, що Київ став значно порожнішим і багато зірок та звичайних українців вирішили перебратися або до інших міст, або до інших країн, але Андрій – не з таких. Чоловік вирішив залишитися та “охороняти” власну домівку, що б там не було.

Андрій Данилко показав свої апартаменти
Андрій Данилко показав свої апартаменти

“Така історія про Андрія Данилка – відомого мешканця столиці. Андій живе в самому серці Києва, будинку із зіркою на даху. Зірка прямісінько в центрі Києва на будинку асоціюється з творчістю артиста, але аж ніяк не з чимось радянським. Тому що Вєрка Сердючка декомунізувала ту “советсткую звезду”!”, – написав фотограф.

На знімках, зроблених Цирояном, можна побачити доволі простору на велику квартиру. І хоч всі фотографії зроблені в чорно-білому кольорі, це не заважає роздивитися вишуканий та красивий ремонт. На одному з фото Андрій позує зі своєю сценічною мамою в обіймах.

Андрій Данилко показав свої апартаменти
Андрій Данилко показав свої апартаменти

Великі панорамні вікна, просторий балкон та кухня також не можуть залишити без уваги пильне око прихильників. Весь ремонт виконаний дуже стримано, але помітно, що не обійшлось без руки професіоналів.

“Нас обʼєднала катастрофа нашої країни: зараз зовсім не важливо, хто ти – зірка, чи звичайний водій. Головне, що ми дуже сильно любимо нашу країну і готові зробити все для того, аби наблизити нашу перемогу”, – додає фотограф.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини