Нова “ВІА Гра”: Лілія Ребрик, Дар’я Петрожицька і Ксенія Вертинська переплюнули Брежнєву, Мейхер і Джанабаєву

Гурт "ВІА Гра" став дійсно легендарний в Україні, а образи "риженької, чорнявенької та білявки" і нині переосмислюються багатьма знаменитостями.

Гурт “ВІА Гра” став справжньою легендою українського шоу-бізнесу, а його учасниці і досі викликають цікавість у прихильників та захоплюють вродою. Образ білявки, брюнетки та руденької вкоренився у масовій культури, і, можемо побитися об заклад, у кожної нашої дівчини є бодай хоча б одне фото з подругами, у цьому стилі.

Нещодавно легендарне тріо спародіювали і відомі українські акторки Лілія Ребрик, Дар’я Петрожицька та Ксенія Вертинська. Позитивного настрою молодим зіркам точно не займати.

“На вулиці травень, а ми в Жовтневому і троє вогняних красунь. Чого б це ми були разом?”, — підписала світлину Ксенія.

У коментарях прихильники висловили суцільне захоплення та відправили знаменитостям компліменти, написавши:

  • “Красуні!!!!”
  • “Режисери, беріться до справи. Зніміть Українську версію Іствудських відьом (хай будуть Конотопські). Такий скарб пропадає”
  • “Ви такі класні”
  • “Чекаємо на початок”
  • “Як “ВІА Гра”

Не злічити також вогників і сердечок, які надіслали зіркам фанати.

До речі, товаришують дівчата не лише на сцені, а й у своєму житті за лаштунками шоу-бізнесу. Вертинська не раз показувала спільні фото з Петрожицькою. Навіть таке велике свято, як Воскресіння Христове, акторки відзначали разом. Дехто у коментарях навіть припустив, що Дар’я може бути родичкою знаменитості. Проте, рудоволоса зірка це заперечила та чесно написала, що популярна білявка їй тільки подруга.

Лілія Ребрик, Дар’я Петрожицька і Ксенія Вертинська переплюнули Брежнєву, Мейхер і Джанабаєву

Нагадаємо, що Лілія Ребрик виходить не тільки у телеефіри, а й майстерно грає у театрі вже багато років.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини