Рубрики: Новини

Відзначила 36-річчя у Черкасах: Настя Каменських відсвяткувала день народження з Потапом і гучною компанією

Відома українська співачка нещодавно святкувала свій 36-й день народження. Знаменитість весело та "гучно" провела час, втім святкування відбулось не у столиці, а в Черкасах

Настя Каменських, відома українська співачка, вчора, 4 травня, відзначила свій день народження. Цьогоріч на свято знаменитості припав її всеукраїнський тур. Саме тому своє 36-річчя артистка зустріла на сцені концерту, коли на неї дивились захоплені очі сотень шанувальників. Вчора знаменитість виступила в Черкасах, де її встигли привітати не лише фанати.

Попри той факт, що святковий день знаменитість провела, виступаючи й працюючи, її колеги та близькі люди не змогли залишити артистку без приємностей. Так, наприклад, команда Насті Каменських приготувала для неї приємний сюрприз – прямо на сцену знаменитості винесли смачненький торт.

Не залишився осторонь і відомий український музикант і чоловік Насті Каменської Потап. Він заздалегідь записав привітання для своєї коханої, а також передав дружині вишуканий букет квітів. Артистка залишилась задоволена, а такий романтичний жест обранця безперечно розчулив зірку. На виступі відомої української артистки була присутня і її мама, яка не змогла залишити донечку без уваги у такий важливий день.

Настю Каменських привітали прямо на сцені її концерту в Черкасах
Потап подарував зірковій дружині красивий букет

Крім того, й інші колеги та друзі Насті Каменської приготували для неї несподіванку. Маша Єфросиніна та Оля Полякова спільно з військовими, підопічними з фонду “Таблеточки” та вихованці дитячого будинку та навіть мама Юлія з донькою Дашею, яким артистка раніше зробила сюрприз, особисту зустріч, привітали артистку у відео.

Знаменитість чуттєво подякувала шанувальникам і близьким за те, який день народження вони для неї влаштували. Хоча цьогорічне свято минуло для зірки за воєнних умов, рідним і друзям артистки таки вдалось влаштувати справжню приємність для Насті Каменської.

Поділитися