Рубрики: Новини

“Коли самотньо”: кума Дзідзьо Ольга Цибульська в Мережі показала користь від другого підборіддя

Ольга Цибульська у соціальних мережає дивує прихильників відмінним почуттям гумору та чудернацькими "лайфхаками" стосовно своєї зовнішності.

Ольга Цибульська з початком пвномасштабного вторгнення вирішила активно “взятися” за ведення головної соціальної мережі – Інстаграму. Дівчина активно пубілкує в ньому нові кумедні відео-ролики, де розповідає про лайфхаки, якими користується в житті, висміює особливості свого характеру, або характери власних колег по шоу-бізнесу.

Ольга Цибульська показала користь від другого підборіддя

Одна з найголовніших тем для кожної супер-зірки – це ідеальна фігура. Кожна модниця, артистка та співачка хоче до літа якомога швидше привести себе до відповідної форми і похизуватися відмінною фігурою десь біля сонячного басейну, але зробити це зможе далеко не кожна. Основною причиною схуднення багатьох дівчат є наявність другого підборіддя.

В деяких дівчат він присутній навіть у тому випадку, якщо всі вони худенькі, а в когось з’являється лише від зайвої ваги. Як би там не було, але Ольга Цибульстка показала, як можна застосувати своє друге підборіддя, якщо воно у вас все ж таки є. Такого “лайфхаку” точно не очікував ніхто.

Ольга Цибульська показала користь від другого підборіддя

Дівчина написала на своєму підборідді ангійською мовою фразу “Я тебе кохаю” і зробила це так, щоб слово “кохаю” було приховане саме на другому підборідді. Магічним рухом освідчення у коханні з’являється на тілі співачки, таким лайфхаком Ольга пропонує скористатись своїм прихильницям. Користувачі в Мережі такий жарт від артистки зацінили. В коментарях всі почали сміятися та підтримувати Цибульську.

  • “Точно, якщо дуже самотньо , пам’ятай – друге підборіддя завжди з тобою”,
  • “От же! Ледь не вдавилася, не можна так смішити зненацька”.
Поділитися