Рубрики: Новини

“В секунді до провалу”: Злата Огнєвіч мало не зганьбилася на весіллі в учасника “Холостячки” Андрія Хветкевича

Українська співачка Злата Огнєвіч стала запрошеною гостею на весілля до свого "колишнього" з проєкту "Холостячка" Андрія Хветкевича. Дівчина розповіла, як потрапила у курйоз.

Українська співачка Злата Огнєвіч стала “Холостячкою”, за чиє серце боровся не один чоловік, серед яких був Андрій Хветкевич. Відомо, що після завершення проєкту Андрій почав будувати стосунки з чоловіком і вони планували зіграти весілля, на яке була запрошена й сама співачка.

І от, настав знаменитий день Х. Всі гості запрошені та повідомлені про відповідний дрес код на весіллі в пари. Злата вже давно розповідала про те, що вона з нетерпінням чекатиме саме цієї події, але в останній момент не обійшлося без каверзної ситуації. Справа в тому, що зірка не правильно зрозуміла дрес-код, який був зазначений у запрошенні.

Андрій Хветкевич зіграв весілля з коханим

Дівчина подумала, що плаття повинне бути золотого кольору, а не зеленого, але в останній момент від ганьби та сорому її врятувала ще одна гостя, яка взяла з собою ще одну сукню насиченого зеленого відтінку. На щастя, у них із Златою виявився один і той самий розмір одягу, тому не виникло проблем з приміркою, але артистка була дуже близькою до провалу.

“Була в секунді до провалу, бо не зовсім зрозуміла дрес-код. Мене врятувала гостя, яка взяла додаткову сукню з собою”, – написала співачка в Мережі.

Злата Огнєвіч мало не зганьбилася на весіллі в Хветкевича

Решта подій того вечора були казковими, але прихильникам у коментарях не дуже сподобалося весілля такого формату. Все через те, що Хветкевич одружився з чоловіком, а не з дівчиною і це стало причиною численного хейту від не толерантної частини нашого соціуму. Користувачі почали звинувачували Огнєвіч в тому, що це неприйнятно, але дівчина розуміє, що люди просто недалекоглядні і не здатні зрозуміти, що кохання може бути між двома чоловіками не гірше, ніж між традиційною парою.

Поділитися