Рубрики: Новини

“Нарешті якісь новини”: улюблениця Потапа Мішель Андраде вперше за тривалий час вийшла на зв’язок

Зірка української сцени та колишня підопічна репера і продюсера Потапа Мішель Андраде тривалий час не з'являлася на публіці. Зараз зірка повернулася з хорошими новинами.

Українська співачка з болівійським корінням Мішель Андраде тривалий час була підопічною репера та продюсера Потапа. Сам чоловік зізнавався, що вона була його улюбеницею, але Мішель вирішила відійти від співправці з Потапом і відправитись у вільне плавання. Після її гучної заяви про сольну кар’єру зірка пропала з радарів соціальних мереж і нічого не публікувала.

Мішель Андраде вперше після перерви вийшла на зв’язок

Однак, після довготривалого мовчання артистка все ж вийшла на зв’язок зі своїми прихильниками з хорошими новинами. Дівчина розповіла, що з нетерпінням чекатиме на фінал “Євробачення-2023” і буде вболівати за українських представників і розповіла про музичний флешмоб на знак солідарності з Україною.

До 13 травня кожен охочий може доєднатися до світового флешмобу. Для цього потрібно завантажити фото чи відео з хештегом #HelpUkraineSong. Всі подробиці можна дізнатися на офіційному сайті “Євробачення-2023”. Саме про це на своїй сторінці в Мережі розповіла Мішель.

Прихильники були дуже раді, що зірка повернулася на простори соціальних мереж з такими гарними новинами.

  • “Нарешті від тебе якісь новини. Бажаю перемоги нашим учасникам!”,
  • “Просто чарівна дівчина”,
  • “Ви неймовірна, приємно, що ви повернулися!”.

На відео, яке опублікувала співачка, вона активно займається спортом, бігає, релаксує, записує щось на студії і таке інше. Зірка зробила невеличку склейку зі свого життя, щоб поділитися з прихильниками невеличкою радістю, яка була в її житті. Сподіваємося, кожен українець зможе повернутися до мирного часопроведення та звичних вечірок.

Поділитися