Катерина Кухар розповіла, що набрала вагу і показала підозріло округлий живіт: балерина чекає на поповнення?

Найсуворіша суддя "Танців з зірками" Катерина Кухар заінтригувала всіх у сторіз в Інстаграмі, де розповіла про те, що на неї не налазять звичні речі з гардеробу.

Катерина Кухар стала справжньою легендою балетної сцени України, а згодом прославилася і на телебаченні. За життям прими в Інстаграмі спостерігають мільйони підписників, яких цікавить не лише її творчість, а й особисте.

Нещодавно зірка здивувала зізнанням про те, що набрала зайві кіло, які є такими критичними для жінки її професії. Знаменитість прокоментувала, що не могла влізти в улюблені штани. Животик заважав. Втім, вона не здавалася та застібнулася тільки після того, як втягнулася повністю.

Катерина жартома розповіла, що тепер в одязі, який явно став для неї маленьким, буде ходити не дихаючи. При цьому вона зазначила, що готова сісти на дієту та зайнятися спортом. Запросила створити фігуру мрії і своїх підписників.

Відома балерина Катерина Кухар повідомила, що набрала зайву вагу
Відома балерина Катерина Кухар повідомила, що набрала зайву вагу

Та чи дійсно справа тільки у зайвій вазі? В Інстаграмі артистка стала менше публікувати особистих фото, а на тих світлинах, які дозволяє собі показати вона ретельно ховає живіт за сукнями чи букетами. В інших публікаціях можна помітити старіший за часом контент.

Чи може бути Катерина Кухар вагітною?

Відомо, що легендарна Прима заміжня. Її обранцем став також танцівник балету, Олександр Стоянов. Разом знаменитості виховують двох діток: синочка Тимура та дочку Анастасію. Про те, як була при надії, зірка не розповідала, але обидва малюка були бажаними, а нині стали справжніми улюбленцями сімейства.

Будемо ретельно спостерігати за натяками, які може дати Катерина стосовно свого цікавого стану. До речі, нещодавно вона показала ну дуже неординарний обід, де приготувалася з’їсти чверть хлібини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини