Олена Шоптенко дочекалася найважливішого для себе побачення: обранцем виявився не зниклий Олег Винник

Олена Шоптенко мало розповідає про своє особисте життя. Втім, нещодавно зірка зізналася про дуже важливе для себе побачення. Дізнайтеся всі подробиці у матеріалі.

Популярна зірка танців Олена Шоптенко вразила всіх новими кадрами в Інстаграмі. Знаменитість підтвердила, що нині перебуває у Києві та заговорила про головне. Уродженка столиці, вона розповіла, як сильно кохає своє рідне місто. Хореографиня написала:

“На побаченні з найважливішим містом мого життя. Мій рідний Київ”.

У коментарях прихильники написали багато компліментарних слів:

  • “Бачила Вас у центрі Відня і така Ви були серйозні, засмучені, а зараз квітнете. Просто неймовірна різниця”
  • “Добре, що Ви вдома! Бо щось тут порожньовато”
  • “Як гарно сказано!!”
  • “Супер! Яка Ви щаслива! Я теж сумую за Києвом”

Тож секретне побачення було зовсім не з таємним обранцем. А що ж відомо про реального коханого Олени Шоптенко? Після виходу в ефір “Танців з зірками”, де знаменитість відпрацьовувала “па” з Олегом Винником, її одразу почали підозрювати у романі з Головним вовком країни. Втім, це зовсім не так.

У червні 2013-го вона виходить заміж за Дмитра Дікусара, колегу по цеху, так би мовити. Втім, стосунки не виявилися тривалими і танцюристи за 3 роки свого спільного життя розійшлися. Цікаво, що розірвала пара шлюб у квітні 2016-го, а у жовтні того ж року артистка бере другий шлюб. Її новим чоловіком став бізнесмен Олексій Іванов.

Вже у 2018-му Олена народжує дитину своєму милому. І хоч синочка свого часто показує в Інстаграмі, постать його татка досі лишається загадковою.

Син Олени Шоптенко

Нагадаємо, що Олена Шоптенко привела до перемоги у проєкті “Танці з зірками” Володимира Зеленського, обскакавши Наталію Могилевську.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини